Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Virtuální koktejl – budoucnost konzumace nápojů?

Není tam ten článek fyzicky 2x za sebou?

Jinak citát z matrixu: "everything your body needs" :D Žijeme opravdu v zajímavé době.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

tohle je spis na ''opakovani je matka moudrosti'' ((:

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Tak jeden co měnil vodu na víno už tady byl .Nicméně pokud nevyzkouším originál v přímém srovnání s dobarvenou vodou či koktejlem , zůstává to dál scifi :)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

MATRIX

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro mě ideální. Že bych třeba odboural svou závislost na cukru? :-)

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

to sa ti vobec nepodary. tvoje telo nepotrebuje cukor citit ale mat ho v obehu. Aj ked budes pit takuto oklamanu vodu ako sladku stale budes sialene behat a hladat cokoladu. Ani umele sladidla nepomozu.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

jj, spíš než po šídítkách se podívat po něčem z čeho se cukr uvolňuje pomaleji a není to jen sprostá kostka bílého cukru, která dá rychlý náběh i pokles hladiny cukru v krvi

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Mimochodem, energeticky je v normě pro 80kg chlapa zbaštit za den ekvivalent cca 8 kostek cukru.
"Odvykat si" je podobná ptákovina, jako se živit "light" jogurtama, které jsou odtučnění hnusné a speciálně ovocné light jsou dotované opět jednoduchým cukrem nebo glukozou, aby to mělo chuť, barvivy kvůli barvičce, škroby aby ta vodnatá s.ačka držela "krémovitou" konzistenci, ... . To už je lepší si za den několikrát dopřát lžičku medu na chleba s máslem, nebo zavařeniny do bílého jogurtu, čtverec >50% čokolády, sváču s ovocem, než si "odvykat" a pak se dožrat nějakou tyčinkou, která nejenže čokoládu neviděla, ale má v sobě kromě hledaného cukru taky hromadu ztužených tuků a různých šmakulád jako barviva, palmový olej apod.
Horší je, že u nelight slazenéch nápojů člověk svoji denní dávku 8 kostek cukru vypije v necelém litru nápoje, což na zahnání žízně samozřejmě nestačí.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.