Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Vyhrajte s Deep in IT tři špičkové chladiče Noctua

noctua
Ve spolupráci se společností Noctua vám přinášíme soutěž o hodnotné ceny. Ve hře jsou kvalitní procesorové chladiče vhodné do nabušených PC sestav, ale také námi oceněný kousek s nízkým profilem ideálním do výkonných HTPC. Všechny modely jsou pak připravené na novou patici LGA1150 (Intel Haswell). Tak neváhejte a vyhrajte!

Ve spolupráci s rakouským specialistou na procesorové chladiče můžete na stránkách našich magazínů tento týden vyhrát tři z nejnovějších a především kvalitních chladičů. Soutěžíme od pondělí 27.5. do neděle 2.6. 2013. Stačí odpovědět pár jednoduchých otázek a mít štěstí při závěrečném slosování. A kde najdete odpovědi na otázky? Stačí se podívat do našich testů, případně nahlédnout na detailní specifikaci produktů na stránkách výrobce.

Testy nových chladičů Noctua:

Jedná se o kousky, které získaly ocenění i v našich nedávných testech - čerstvě otestované novinky NH-U14S a NH-U12S, obě oceněné zlatým hodnocením za vynikající výkon a extrémně nízkou hlučnost, a loni představenou, více než stovkou cen ověnčenou specialitu, supernízký chladič NH-L9i/NH-L9a vhodný pro HTPC, který si i od nás odnesl bronzové ocenění.

Hodnotné ceny v soutěži:

  1. cena - Kvalitní chladič Noctua NH-U14S
  2. cena - Tichý chladič Noctua NH-U12S
  3. cena - Chladič s nízkým profilem Noctua NH-L9i/ NH-L9a
noctua-nhu14snoctua_nh-u12sNH-L9i

Otázky a detailnější popis cen naleznete na stránce soutěže: https://diit.cz/souteze/vyhrajte-s-deep-in-it-tri-spickove-chladice-noctua