Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Windows Server Update Services ke stažení

Při stahování SUSu kolem toho nebyla taková opičárna (registrace na Microsoft Passport Network). Doufal jsem, že ostrá verze se bez toho obejde. Jinak bych instaloval už betu.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ja mam taky problem s WSUS. Ked ho pustim tak mi vyhodi error CS2001 a CS2008. Cez google som zistil ze sa bije s ASP.NET a odporucaju preinstalovat ASP. To som urobil a fungovalo to asi 3dni, teraz to robi zase :(. Inac komunikacia je ok, stahuje vsetko ako ma.
Neviete poradit cim by to mohlo byt? Uz som aj nainstalovat poslednu verziu.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

emerge -u world

Tak takhle se to řeší v Linuxové distribuci Gentoo. A zaktualizuje nejen systém, ale i všechny instalované programy.

A aktualizace stanic z vlastního serveru, toť otázka jednoho řádku v jednom textovém souboru, kterým řeknete kde běží "třeba ftp" ze kterého si má potřebné aktualizace vzít.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

WIFT: taky jsi mohl upozornit na zkutecnost, ze tenhle hujer lze zprovoznit jen na Win 2003 server :( Na Pindouz XP si to nenainstaluji a kupovat Win2003svr + dalsi blbiny pro aktualizaci 6 pocitacu ve firme se mi nevyplati...

ALL: Mrkvosoftu asi hrabe, pro takovou kravinu musi napsat hujer co ma vice jak 120MB + potreba dalsich x desitek MB pro doplnkove sluzby... kam ten "svet" speje...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.