Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Wolfenstein 2 na Xbox One X dosahuje o 2/3 vyššího rozlišení než PS4 Pro

Korektor: nektere vety nedavaji smysl, opravit.

Jinak je snad logicky, ze drazsi konzole bude podavat lepsi vysledky, kdyby tomu tak nebylo, tak by byl kazdej kdo koupi Xbox padlej na hlavu.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

V Sony budou muset neco delat, PS4 Pro ma problem utahnout FullHD na 60 FPS ne jeste plynule rozjet hry ve 4K, kde jen soudrozi udelali chybu, tez umela nemoznost cteni CD medii a striktne omezeny Media Player jenom zakaznika perfektne naserou, proto se nedivim ze lidi voli radsi PS4 Slim.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Těch 60 FPS ve FullHD už je spíš důsledek toho, o čem mluvil Microsoft. Některá studia prostě bez ohledu na dostupný výkon nastaví takové detaily, efekty a textury, aby hra vypadala na screenshotech v recenzích co nejlíp, dobře se prodávala a že to nedá 60 FPS, už je nezajímá. V některých hrách dnes není problém nastavit takové detaily, že nepoběží na stabilních 60 FPS ani na GTX 1080.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

... stačí se podívat na většinu MMO, vytočit tam všechno co to dá a věřím že i bez AA se to v nějakých "raidech" zapotí. Po zapnutí AA to bývá ještě větší úlet.

A to ještě neřeším problémy v enginech (a nejen v nich), kdy si devteam uprdne, vydá update a jistý efekt v dané scéně potopí jakoukoli GK s čipem od určité značky (a poslední dobou slyším stížnosti spíše od majitelů ze zelené stáje v případě jedné nejmenované onlinovky od mrazíků).

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.