Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Vynechání Kinectu znásobilo prodeje Xboxu v USA, Japonsko je ale tvrdší oříšek

vtipne .. kinekt bol jeden z argumentov preco XBOX .. teraz jeho vynechanie davaju ako krok v pred.

+1
-8
-1
Je komentář přínosný?

Kinect byl hlavne argument vyssi ceny XBO v porovnani s PS4.
Ted mas moznost koupit jej bez Kinectu, kdyz je to pro tebe krok zpet, tvuj nazor ti brat nebudu.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

tady jde o to, že Microsoft si Kinect vydupal navzdory přání zákazníkům.

Velká část zákazníků: "My chceme konzoli i bez Kinectu."
Microsoft: "Kinect je nutnou součástí NEXT-GEN a proto bude povinný u každé konzole."
Zák.: "Ale my ho nechceme."
MS: "Ne! Bez Kinectu to nepůjde."

a hele... nakonec to šlo. Bohužel Microsoft totálně sere na zákazníky, jediné, co ho donutí změnit strategii, jsou špatné tržby.

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

Asi moc dusi americkeho zakaznika nerozumi, kdyz jim nutil neco co nechteli (kinect) a az z donuceni odstranil tuto "neoddelitelnou" soucast xboxu.

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

Myslim si, ze je to samozrejme blbost, ale asi maji pravdu .... americani jsou asi zkratka fakt jednodussi ... asi se fakt nechaji zlakat o par korun nizsi cenou .... a v budoucnu si jej stejne vsichni koupi a ve finale je to vyjde draz .... pocitam, ze budou davat kinect jako "zvyhodneny" bundle k hram, ktere jej budou potrebovat. No, jiny kraj, jiny mrav .... pocitam, ze u nas by si to bez kinectu nekoupil nikdo.

+1
-30
-1
Je komentář přínosný?

No kdybych si nekdy chtel koupit xbox, nevim proc bych mel platit 20% ceny za ovladac, ktery nikdy nevyuziju a ani nemam zajem vyuzivat. Snaha ovladat neco nepresnymi gesty za kazdou cenu, kdyz mam po ruce presnejsi ovladac me prijde divna.

+1
+10
-1
Je komentář přínosný?

a právě z toho důvodu já radši zůstanu u PC s klávesnicí a myší ;-)

+1
+11
-1
Je komentář přínosný?

To je snad na vyvojarich, jestli udelaji podoporu pro Kinect, ovladac, nebo oboji... Co s tim zmuze MS?

+1
-8
-1
Je komentář přínosný?

Doted stacilo udelat aplikaci presne na miru kinectu .... ted proste nepojede nebo budou muset naprogramovat nejakou obskurni obezlicku na ovladac.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

ja vim, je lakave si kopnout do MS
http://s4f55307e4b87b.img.gostorego.com/809E82/cdn/media/s4/f5/53/07/e4/...
Co tam mas dal?

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

Poté co Microsoft pod tlakem zákazníků odvolal některé restriktivní vlastnosti, které měl nový Xbox původně mít, mi přijde odvážné tvrdit, že zná duši amerického zákazníka. Nebo ti američtí restrikce vítali? Když na tamním trhu byly rozdíly mezi oběma verzemi největší, tak není moc překvapivé, že se tam i nejvíc projevily na prodejích.

Oni spíš uvažovali tak, že osekané zařízení beztak kupují ovce, kterým nevýhodnost nových vlastností nedojde. V to počítám i přibalování Kinectu. On ten Kinect je možná hrozně efektní, trendy a marketingově úžasný, ale poskakování a máchání rukama před televizí by mne tedy také příliš nelákalo.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Američani jsou restrikcím výrazně přístupnější než Evropani :-) Také se nedá říct, že k těm změnám došlo jen tlakem zákazníků. Ono se totiž ukázalo, že některé „restrikce“, které byly zmiňované před vydáním, vznikly jako spekulace a nepocházely od Microsoftu. Bez ohledu na tohle všechno se Xbox v USA prodával dobře od vydání a nyní se prodává ještě líp. Microsoft dává tamním zákazníkům přesně to, co chtějí - jinak by to nekupovali :-)

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

"Ono se totiž ukázalo, že některé „restrikce“, které byly zmiňované před vydáním, vznikly jako spekulace a nepocházely od Microsoftu."

ale právě, že ty restrikce byli od MS. Je to celkem normální strategie.
Někde pro nějaký časopis uděláte interview a dáte jim určité informace s tím, že to není ještě "oficiální" a pak jenom počkáte na ohlasy veřejnosti a konkurence. A když se Sony rozhodlo,že to udělá mnohem přívětivější pro zákazníky,tak MS prostě musel polevit.

Díky bohu, že MS nemá v konzolích monopol. To by jsme se ještě divili, co by jsme si museli protrpět, kdyby neexistovalo PS a Wii.

+1
+6
-1
Je komentář přínosný?

"Oni spíš uvažovali tak, že osekané zařízení beztak kupují ovce, kterým nevýhodnost nových vlastností nedojde. V to počítám i přibalování Kinectu. On ten Kinect je možná hrozně efektní, trendy a marketingově úžasný, ale poskakování a máchání rukama před televizí by mne tedy také příliš nelákalo.."
Takze jsi ovce?

+1
-6
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.