Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Záplavy na Internetu

diit.cz logo na CD-R serveru 1. dubna 2009

Do redakce se nám pokoutnou cestou dostala tato zpráva:


Poskytovatel internetového připojení redakce iDNES je v záplavové zóně. Hrozí odpojení serverů iDNES. Pokud se nedostanete na naše stránky, jsou servery iDNES již odpojeny. V takové situaci najdete zpravodajství na provizorních adresách zaplavy.idnes.cz nebo povoden.idnes.cz.


Jak se zdá, iDNES už je odpojeno, ale na adrese zaplavy.idnes.cz se objevují stále čerstvé informace z dění (na stránce povoden.idnes.cz zprávy momentálně končí v 9:48). Další zprávy můžete najít na informační stránce o záplavách na Centrum.cz, kde je i velmi často aktualizovaná stránka s čerstvými informacemi. Samozřejmě aktuální zpravodajství najdete i na dalších informačních serverech, jako například na iHned.


PS: CD-R server je fyzicky umístěn velmi vysoko a záplavy mu nehrozí. Nelze však vyloučit, že v Praze bude vypnuta elektrická energie, či že nebude funkční připojení do Internetu.


UPDATE: Asi vzhledem k vytíženosti výše uvedené servery chvíli jedou a chvíli ne, proto přidávám odkazy na další zdroje informací:


Diskuse ke článku Záplavy na Internetu

Žádné komentáře.