Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

AKCE: Laserová gravírovačka Swiitol E18 Pro 18W + příslušenství

PR článek
Objevte svět precizního gravírování se značkou Swiitol. Model E18 Pro s výkonným 18W laserem můžete nyní získat za lepší cenu..

O technice gravírování jsme vás již několikrát seznamovali. Tato moderní technologie nahrazuje tradiční ruční rytí a umožňuje vytvářet nejen funkční, ale i esteticky působivé předměty, které tak trochu připomínají malá umělecká díla. Pojďme se blíže podívat na pokročilý produkt společnosti Swiitol, která je lídrem v oblasti gravírovacích strojů.

Laserová gravírovačka a řezačka Swiitol E18 Pro 18W

Gravírovací stroj s konstrukcí z odolné hliníkové slitiny je okamžitě připraven k použití, aniž byste museli něco složitě instalovat. Swiitol E18 Pro využívá 32bitovou základní desku a pokročilý modrý laser druhé generace, který zlepšuje řezací schopnosti stroje. Laser je vybaven křížovým zaměřovačem s červeným světlem pro rychlejší a přesnější zhodnocení rovinnosti plochy pro gravírování. Součástí zařízení je panoramatický filtr, který zachycuje až 97 % UV záření, takže chrání váš zrak.

Klíčovou vlastností gravírky E18 Pro je všestrannost. Zvládne gravírovat na širokou škálu materiálů, včetně dřeva, pryskyřice, keramiky, bambusu, kartonu, plastu, kůže, kovu, skla a nerezové oceli (304). Co se týče řezání, stroj dokáže prořezat například borovicové dřevo nebo černý akrylát o tloušťce až 15 mm (na několik řezů).

Specifikace:

  • Gravírovací plocha: 365 × 305 mm
  • Příkon stroje: 120 W
  • Světelný výkon laseru: 15–18 W
  • Vlnová délka laseru: 455 ± 5 nm
  • Přesnost gravírování: 0,02 mm
  • Hmotnost stroje: 8,5 kg
  • Maximální rychlost gravírování: 36 000 mm/min.
  • Velikost laserového paprsku: 0,08 × 0,08 mm

Gravírovačka Swiitol E18 Pro je kompatibilní s operačními systémy Windows (XP, 7, 8, 10) a MacOS. Podporuje oblíbený gravírovací software jako LaserGRBL a LightBurn. Přístroj je možné pohodlně ovládat i prostřednictvím mobilní aplikace BURNLAB .

Speciální nabídka za výhodnější cenu

Nyní můžete získat gravírovačku Swiitol E18 Pro 18W na webu TomTop.com samostatně za 8 181 Kč, ale když použijete náš slevový kód SWTE18PR, cena se vám sníží na výhodných 7 668 Kč. Pokud chcete své umělecké činnosti povýšit na novou úroveň, pořiďte si Swiitol E18 Pro 18W s bohatým příslušenstvím za 11 258 Kč. Součástí nabídky je také voštinová deska (Honeycomb Board) o velikosti 400 × 400 mm, vzduchové čerpadlo (Air Pump), rotační válec (Rotary Roller Kit) pro gravírování zaoblených předmětů a osm kusů nožiček pro zvednutí stroje o 6 cm (Riser).

Akce jsou časově omezeny, proto neváhejte. Zboží je odesíláno zdarma z evropského skladu, takže se vyhnete dodatečným poplatkům. Doba dodání je 3 až 5 pracovních dnů.