Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

S Radeonem Fury nyní získáte Star Wars: Battlefront [aktualizováno]

Star Wars Battlefront 0
Po několikaměsíčním čekání přichází bundle, o kterém neoficiální zdroje hovořily již v létě. AMD se rozhodla Star Wars: Battlefront nabídnout teprve k příležitosti jejího vydání…

Hru mohou získat zákazníci, kteří si od 17. listopadu 2015 do 31. ledna 2016 pořídí Radeon R9 Fury od partnerského prodejce AMD a přiložený kupón vyčerpají do 29. února 2016. Akce se týká výslovně Radeonu R9 Fury jako takového (ne tedy Fury Nano nebo Fury X).

Amd Star Wars Battlefront Bundle 02

Přestože AMD explicitně uvádí, že se akce účastní české obchody jako CZC nebo Alza, nemají jmenovaní dva prodejci v okamžiku přípravy této zprávy v nabídce Radeonů R9 Fury žádnou zmínku o tom, že by jimi prodávané karty příslušný kupón obsahovaly. Doporučujeme buďto posečkat, než se informace v nabídce objeví (nebo - pokud se v nejbližších dnech neobjeví, kontaktovat obchodníka).

Amd Star Wars Battlefront Bundle 01

Star Wars: Battlefront pochází od DICE, využívá Frostbite 3 engine, oficiálně vychází dnešním dnem (v USA již 17. listopadu) a v dosavadních recenzích získal hodnocení v rozptylu od 6 do 9 (z 10), přičemž většina hodnocení se pohybuje kolem 7,5-8 (z 10). Stržené body většinou souvisejí za absenci single-playeru, pozitivně je hodnocena grafická stránka a atmosféra hry.


Aktualizováno 19. 11.: Alza již Star Wars: Battlefront nabízí, ale bundle zobrazuje pouze u modelů, které má na skladě. CZC začne kupóny přibalovat do konce týdne.

Diskuse ke článku S Radeonem Fury nyní získáte Star Wars: Battlefront [aktualizováno]

Čtvrtek, 19 Listopad 2015 - 14:31 | Wendak | Sakra, s Fury Strix jsem o 2 měsíce předběhl dobu...

Zobrazit diskusi