Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Angry Birds dorazili na Facebook

Angry Birds na Facebooku
Kdo by je neznal! Jsou naštvaní, barevní, mají specifické funkce a neukojitelnou touhu likvidovat zákeřná prasata za to, že jim sebrala vejce. Hru Angry Birds si můžete zahrát už i na Facebooku…

Hrami se na tomto serveru nezabýváme často, ale u Angry Birds uděláme tentokráte výjimku. Jste-li „Facebook-pozitivní“ (čili prostě „jste na Facebooku“), pak si můžete jednu z nejprodávanějších her zahrát zdarma už i na Facebooku. V základu dostanete dokonce i nějaké ty bonusové funkce, které jsou jinak placené a můžete si je dokupovat.

Angry Birds na Facebooku - Angry Birds ShopAngry Birds na Facebooku - funkce k zakoupeníAngry Birds na Facebooku - Angry Birds Shop - výběr způsobu platby

Vedle oblíbeného Mighty Eagle, který za konzervu sardinek zlikviduje všechna prasata, je k dispozici silnější prak, s jehož pomocí létají všichni ptáci se stejným elánem jako žlutí po kliknutí, dále je tu zaměřovač, „zesilovač“ ptáků a také zemětřesení, které může prasečí stavby pokácet ještě před samotným zahájením ptačí palby.

Angry Birds na Facebooku - silnější prak (nápověda)Angry Birds na Facebooku - zesilovač ptáků (nápověda)Angry Birds na Facebooku - zemětřesení (nápověda)

Kromě dvou epizod Poached Eggs a Mighty Hoax, které již pravděpodobně jako zkušení hráči Angry Birds znáte nazpaměť, je na Facebooku k mání exkluzivní epizoda Surf and Turf s 15 novými plážovými levely.

Angry Birds na Facebooku - Levely epizody Surf and Turf

Hra je zatím v beta stádiu, avšak jeví se celkem dobře hratelná, k provozu vyžaduje akorát Flash v prohlížeči. Najdete ji na adrese apps.facebook.com/angrybirds.

Angry Birds na Facebooku
Tagy: 

Galerie ke článku

WIFT "WIFT" WIFT

Bývalý dlouholetý redaktor internetového magazínu CDR-Server / Deep in IT, který se věnoval psaní článků o IT a souvisejících věcech téměř od založení CD-R serveru. Od roku 2014 už psaní článků fakticky pověsil na hřebík.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Angry Birds dorazili na Facebook

Středa, 15 Únor 2012 - 14:39 | Socket vseljaky | ja ich nepoznam, ale slovo facebook uz som niekde...
Středa, 15 Únor 2012 - 10:43 | WIFT | Máte pravdu, nadpis jsem opravil, URL s dovolením...
Středa, 15 Únor 2012 - 04:14 | f3lix | Buď, anebo mělo v perexu být napsáno "Jsou...
Středa, 15 Únor 2012 - 03:50 | PV | Nemělo by v titulku být měkké i ve slově dorazily...

Zobrazit diskusi