Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Atmel XSense: ohnutý dotykáč

No nevím ale s tím Apple to je přece jen přehnané.Pokud vím tak se technologií ohebných a i dotykových displejů zabývá hned několik výrobců současně a při dnešní schíze kolem patentů mají patentovanou každou blbost na kterou při vývoji přišli.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

A do zásoby i ty, na které teprve (možná) přijdou.

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

Apple si nepatentuje přímo displej, ale nějakou aplikační kravinu. Například, že na ten displej můžeš sahat prstem.

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

Nějak si marně lámu hlavu nad tou "širokou" škálou využití. Nějak mi přijde, že co se praktického využití týká, je podobně ohebný display celkem k ničemu a hodí se to jen pro "design" neboli kvůli vzhledu...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Lehce ohebny display je k nicemu, ale pokud to skutecne pujde srolovat, je tu moznost mit kapesni zarizeni s rozumne velkym displayem a klavesnici - proste kdyz potrebujes vetsi, tak je vic rozbalis.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Srolovat? Co se tím zmenší? Jedině překládání může k něčemu být! :-)

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

No já nevím, ale pořád mi přijde jednodušší narvat si do báglu 50 cm dlouhou ruličku o průměru 8 - 10 cm než třeba 5 cm tlusté prkno o rozměrech 50 x 100 cm.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Nechápu, co je podivného na široké škále využití... Ve článku se mluví pouze o dotykové vrstvě, a to, že je dotyková vrstva ohebná znamená přece pouze to, že to dotykové pole nemusí být rovinné (jako stávající), a že tedy bude možné ho aplikovat na nerovinný, ale pevný povrch, třeba na část válce, koule atd. Pod ním přece nemusí být jen displej, ale i jen grafické symboly, prosvětlené či dokonce ani neprosvětlené. A tady je skutečně široká škála využití... Ostatně, obrázky pod videem to ilustrují docela dobře...

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.