Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Akce na SW Battlefront k Radeonům Fury a Fury X prodloužena do jara

Star Wars Battlefront Uvod
Akce „kup Radeon Fury, dostaneš Star Wars: Battlefront“, která byla v prosinci rozšířena i na koupi výkonnějšího Radeonu Fury X, se nyní prodlužuje…

Nabídka pro Radeon Fury začala platit v polovině listopadu, k rozšíření platnosti na Radeon Fury X došlo v polovině prosince a tak nějak se očekávalo, že v polovině ledna by mohla podpořit prodeje Radeonu Fury Nano. K tomu už ale nedošlo. Nano namísto toho doznala slevy z původních $649 na $499. Předpokládá se, že úprava ceny souvisí se situací kolem Radeonu Fury X2, který měl být vydán koncem roku. Došlo k odkladu a AMD zřejmě výběrové čipy s nižší leakage původně vyhrazené pro X2 věnovala na výrobu Radeonu Fury Nano. Čipů je proto dost, stoupla nabídka, a tak došlo i k úpravě ceny tak, aby se adekvátně vyvážila i poptávka.

Amd Star Wars Battlefront Bundle 01

Stopadesátidolarová sleva je přecijen výraznější motivací než přiložení hry, a tak už Nano do vínku Battlefront nedostala. Patrně ale AMD měla kupóny pro Nano přichystané a aby je nyní zvládla udat, prodloužila platnost akce pro Radeon Fury a Radeon Fury X až do konce prvního kvartálu: 31. března 2016.

Pokud nákup některé z karet s přiloženou hrou zvažujete, doporučujeme zkontrolovat, zda vámi vybraný prodejce přibalení kupónu na získání hry uvádí. Například Alza podobné akce uvádí jen u produktů, které má v danou chvíli skladem, a tak je v případě nejasnosti vhodnější předem kontaktovat obchodníka.

Diskuse ke článku Akce na SW Battlefront k Radeonům Fury a Fury X prodloužena do jara

Žádné komentáře.