Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Bezdrátová sluchátka QCY M10 TWS si prozvoníte a dokonce přeprogramujete

PR článek
Zatímco svět opustil dráty a vítá s otevřenou náručí bezdrátovou technologii, mnozí z nás jsou s některými jejími aspekty nespokojeni. Výrobci těchto produktů se pochopitelně snaží poptávku ukojit, a tak postupně tyto stinné stránky eliminuje. QCY M10 TWS přináší hned několik zajímavých funkcí, které nám ušetří starosti.

Bezdrátová sluchátka za posledních pár let ušla úctyhodným vývojem. V kapse se vám nikdy nesmotají, díky krabičce je nepoškodíte klíči, s telefonem se vám spárují automaticky (a ještě rychleji, než byste se trefili kabelem) a dokonce vydrží hrát i několik dní v kuse, jelikož zpravidla bývají jejich krabičky vybaveny vlastním akumulátorem.

Stejné funkce nabízejí i bezdrátová sluchátka QCY M10 TWS. V těchto zmíněných vodách už se stačilo probrodit více společnostem, a tak mezi sebou konkurenti neustále soupeří o tom, kdo přijde s další skvělou vychytávkou. Konkurence je zdravá, vede k neustálému vývoji, aby na samotném konci měl radost především zákazník. Co tedy mohou nabídnout QCY M10 TWS za přidanou hodnotu?

Jistě se všichni můžeme ztotožnit se situací, kdy se pokoušíme najít svá sluchátka. Tento palčivý problém nás trápí prakticky od prvních drátových pecek. Kolikrát jsme si zoufali nad tím, že bychom uvítali možnost je prozvonit. Bezdrátové pecky QCY M10 TWS nabízejí vlastní aplikaci pro mobilní telefon, skrze kterou můžete sluchátka probudit dálkově a jediným kliknutím je donutit řvát; abyste je jednoduše našli po sluchu.

Krabička disponuje vlastní powerbankou, která je schopná nabít dvojici obou sluchátek až čtyřnásobně. Uvnitř se tedy nachází dostatek šťávy na to, abyste vždy měli možnost je prozvonit a nebyla v případě této nouze vybitá. Aplikace pro sluchátka ale neslouží jen pro tyto účely; přeci jen byste si nechtěli do telefonu tahat zbytečný balast. Naleznete v ní hned několik dalších funkcí, které vám dají kompletní kontrolu nad peckami.

Některé bezdrátové pecky v dnešní době disponují dotykovým ovládáním, díky kterému můžete jednoduše přeskakovat mezi písničkami, zdvihat hovory nebo aktivovat hlasového asistenta. Problém je, že každý výrobce má svoji vizi a své priority, jaké povely mají jednotlivé dotyky představovat. Někteří dokonce žádného hlasového asistenta nechtějí a jen je otravuje. Proto v aplikaci pro QCY M10 TWS můžete jednotlivé dotyky přenastavit a zvolit si, jaké funkce mají představovat.

QCY M10 TWS prozatím nenaleznete v oficiální distribuci na českém trhu. Ale i kdyby ano, patrně vy tuzemská ceny byla vyšší, než za jakou ji aktuálně naleznete v internetovém obchodě Ebay, kde se nacházejí za krásných 450 Kč s dopravou zdarma a garancí vrácení peněz v případě nespokojenosti.