Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Bezdrátové pecky s výdrží až 30 hodin a úchytem nikdy neztratíte

PR článek
Bezdrátové pecky nabízejí řadu výhod, ale mnozí se jim nadále vyhýbají jako čert kříži. Ačkoliv se ergonomicky tváří, že pasují do každého ucha, ne každému bylo shůry dáno. Pak stačí nepatrný záškub, drobný sprint na autobus a můžete hledat pecku v kupce sena. Sáhněte raději po bezdrátových sluchátkách s úchytem.

Bezdrátová sluchátka jistě nabízejí mnoho výhod, ale stále ještě donedávna byly tyto přínosy zaplaceny vysokou daní v podobě krátké výdrže a jejich snadné ztráty v případě, že vám z ucha vypadnou. Prvního strašáka už někteří výrobci spolehlivě eliminovali, a tak nám bezdrátové pecky mnohdy vydrží i několik pracovních dní na jediné nabití.

Dlouhé výdrže se bezdrátovým sluchátkům povedlo docílit šikovnou kombinací s chytrým pouzdrem, ve kterém se ukrývá powerbanka. Po každém zandání sluchátek se tak jejich baterie okamžitě začne nabíjet, aby vám při následujícím poslechu opět nabídla dlouhotrvající zážitek. Jedním z průkopníků této technologie je čínská společnost QCY, kterou jsme zde na magazínu už několikrát měli.

Společnost QCY se však rozhodla vypořádat i s druhým strašákem, kvůli kterému se bezdrátovým sluchátkům vyhýbala ještě početná skupina. Mnozí by i bývali měli o bezdrátové pecky zájem, ale ať už ze strachu nebo zkušeností se obávají, zda jim pecky dokážou v uších správně držet. Právě pro ně je určený model QCY T6, který disponuje úchytem za ucho.

QCY T6 vám tak na hlavě zůstanou jako přibité i při drsnějším zacházení. Díky kombinaci s chytrým pouzdrem, který sluchátka okamžité nabíjí po jejich zandání do krabičky, nabízejí výdrž až 30 hodin. Pecky navíc samy rozpoznají, že jste je vyndali z krabičky a okamžitě se zapnou a spárují s telefonem. Řešíte tak prakticky ještě méně, než byste řešili u běžných sluchátek loudíce se po kabelu.

Bezdrátová sluchátka QCY T6 jsou úplnou novinkou a v našich končinách se ještě neprodávají. Sáhnout tak budete muset ideálně zahraničních eshopech. V 30% slevě je nyní naleznete na světově osvědčeném internetovém obchodě Ebay, který nabízí dopravu zdarma a garancí vrácení peněz v případě problémů s objednávkou.