Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Bleskový výprodej: Moderní paddleboardy WKERSIY pro technologické nadšence

PR článek
Zkoušeli jste paddleboarding? Sportujte stylově s inovativním vybavením od WKERSIY, které nyní získáte až o 56 % levněji.

Hledáte způsob, jak si užít léto a zároveň zůstat v kontaktu s nejnovějšími trendy? WKERSIY přichází se dvěma nafukovacími paddleboardy, které kombinují high-tech materiály s uživatelsky přívětivým designem. Podívejme se na to, co tyto vodní gadgety nabízejí.

Paddleboard WKERSIY 3,2 m – kompaktní řešení

První model, WKERSIY 3,2 m, je jako švýcarský armádní nůž mezi paddleboardy. S rozměry 320 × 83 × 15 cm disponuje dostatečně velkou platformou i pro začátečníky.

Klíčové specifikace:

  • Nosnost: až 150 kg
  • Maximální tlak: 15 PSI/1 BAR
  • Hmotnost: 8,25 kg

Paddleboard WKERSIY 3,2 m je vyroben z PVC materiálu vojenské kvality, což zajišťuje odolnost proti poškrábání a poškození. Protiskluzová EVA podložka funguje jako tlumič nárazů, která minimalizuje riziko zranění při pádu. Trojice ploutví na spodní straně desky, kterými jsou obvykle vybaveny high-end surfboardy, umožňuje snadné ovládání a manévrování při jízdě.

Paddleboard WKERSIY 3,8 m – větší prostor na dobrodružství

Pro sportovce, kteří hledají něco většího, má WKERSIY v nabídce paddleboard o délce 3,8 metru. Tento model se může pochlubit impozantními rozměry 380 × 76 × 15 cm.

Základní parametry:

  • Nosnost: až 140 kg
  • Doporučený tlak: 12–15 PSI
  • Vylepšený PVC materiál pro ještě větší odolnost

Výhody paddleboardů WKERSIY

Oba modely jsou vybaveny rychlonafukovacím systémem, který se používá například u nafukovacích stanů. Díky tomu je možné paddleboard připravit k použití během několika minut.

Tyto paddleboardy nabízejí multifunkční využití. Jsou vhodné pro jógu, surfování, rybaření a dokonce i pro šnorchlování. Skvěle se na nich vyřádí jak jednotlivci, tak rodiče s dětmi, začátečníci i pokročilí uživatelé.

WKERSIY paddleboardy jsou kombinací outdoorového vybavení a moderních technologií. S jejich odolnou konstrukcí, uživatelsky přívětivým designem a všestranným využitím poskytují skvělou alternativu pro každého, kdo hledá způsob, jak si užít vodu s nádechem inovace.

Kde paddleboardy WKERSIY koupit?

Oba uvedené modely jsou aktuálně k dostání za zvýhodněnou cenu na webu cafago.com. Nafukovací paddleboard WKERSIY 3,2 m vyjde na 3 852 Kč, zatímco větší varianta WKERSIY 3,8 m je ve slevě za cenu 4 473 Kč.

U prvního 3,2metrového paddleboardu je součástí dodávky rovněž skládací pádlo, ruční pumpa, cestovní taška, bezpečnostní lanko na kotník a opravná sada. Ke druhému delšímu modelu dostanete stejné příslušenství jako u paddleaboradu WKERSIY 3,2 m a k tomu navíc náhradní ploutev a obal na mobilní telefon. S případným nákupem si pošpěšte, jelikož nabídka je časově omezená. Zboží se odesílá z německého skladu za příplatek 96 Kč.