Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Bleskový výprodej: Pořiďte si 3D tiskárnu s tabletem v časově omezené -47% slevě

PR článek

Zdroj: Shutterstock

V dnešní době, kdy se technologický pokrok neustále vyvíjí a inovace zásobují trh s nekonečnými možnostmi, se stále více spoléháme na symbiozu jednotlivých moderních technologií. Jedním z nejvýraznějších příkladů této technologické synergie je spojení mezi 3D tiskárnou a tabletem. Tyto dva zázraky moderního inženýrství se vzájemně doplňují a nabízejí nám úžasný způsob, jak přinést naše nápady a kreativitu k životu.

Tablet

Tablet nabírá raketovým tempem na popularitě, protože je to skvělý kompromis mezi mobilem a notebookem. Má velký displej a mnoho funkcí jako notebook, ale zároveň je lehký a tenký jako mobilní telefon. Díky tomu se stal nepostradatelný pomocník při práci z domova, koukání na filmy, ale i vizualizaci nejrůznějších 3D projektů.

Zde právě přichází ona symbioza mezi tabletem a 3D tiskárnou. Pro představu jsme vybrali jeden laciný tablet za všechny, který aktuálně seženete za 1850 Kč v internetovém obchodě Tomtop. Tento má osmijádrový procesor MT6797 a běží na operačním systému Android 13, což zajišťuje bezproblémový výkon i při náročných úlohách, včetně her a graficky náročných aplikací. Díky těmto technologiím můžete očekávat plynulý provoz a rychlé odezvy.

Dalším důležitým faktorem u tabletů po výkonu je úložiště. Tento má 6 GB RAM a 128 GB interní paměti s možností rozšíření o dalších 128 GB. Nezklame vás ani výdrž, která je lepší průměr díky vysokokapacitní baterii o kapacitě 6000 mAh. Displej má uhlopříčku 10,1 palce a rozlišení 1960 x 1080, takže se vejde bez větších problémů i do kabelky.

Tablet v senzační -47% slevě aktuálně seženete v internetovém obchodě Tomtop

3D tiskárna Anycubic Kobra 2 Neo

Druhým výdobytkem moderních technologií, bez kterého se již mnohé firmy ani kutilové neobejdou, je 3D tiskárna. Po sérii 3D tiskáren Creality Ender jsme se rozhodli představit vám další alternativu. Jde o 3D tiskárnu Anycubic Kobra 2 Neo, která přináší několik vylepšení a funkcí, které ji činí jedním z nejlepších zařízení na trhu pro tisk 3D modelů.

Se zřetelem na rychlost, přesnost a snadnost použití, lze představit tuto 3D tiskárnu jako skvělou volbu pro téměř jakýkoliv účel. Jednou z hlavních výhod této tiskárny je její vysoká rychlost tisku. S maximální rychlostí tisku 250 mm/s a doporučenou rychlostí 150 mm/s kombinuje tiskárna přesnost a výkon, což umožňuje vytvářet modely rychle a s vysokou kvalitou. To je ideální pro ty, kteří chtějí přivést své nápady k životu co nejrychleji.

Nově integrovaný 60W extrudér přináší vylepšení ve formě rychlého tavení vláken. Chladicí systém s 7000 ot./min ventilátorem zajišťuje efektivní chlazení a formování modelu. Díky těmto inovacím je tiskový proces rychlejší a spolehlivější. Je zde také jedinečný modul, který kompenzuje osu Z, což znamená, že uživatelé nemusí trávit čas ručním nastavováním. To je ideální zejména pro začátečníky a uživatele, kteří chtějí snadno začít tisknout.

Konstrukce této tiskárny je také výjimečně jednoduchá. Celý stroj se skládá z 5 modulů s portálovým rámem, což usnadňuje montáž a zkracuje dobu údržby. Zcela přepracované uživatelské rozhraní s 2,4palcovou LCD obrazovkou a intuitivními ovládacími prvky zajišťuje, že tato tiskárna je snadno ovladatelná a interaktivní. Uživatelé budou mít snadný přístup ke všem funkcím a nastavením.

Co se týče technických specifikací, tiskárna Kobra 2 Neo má velikost tiskové platformy 220 x 220 mm a používá výměnnou trysku o průměru 0,4 mm.

Jestliže chcete nakopnout svůj business, využijte -47% slevy v internetovém obchodě Tomtop. Pro ještě krásnější snížení ceny využijte náš časově omezený kód FF7164. Součástí ceny je i doprava zdarma ze sousedního Německa, díky nákupu v rámci EU se tak vyhnete dalším poplatkům.