Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Bleskový výprodej: Pořiďte si bezdrátová sluchátka Lenovo s 41% slevou

PR článek
Bezdrátová sluchátka jsou v dnešní době prakticky nezbytností, a proto i společnost Lenovo přišla se svým modelem, který teď můžete v akční nabídce na internetovém portálu Cafago sehnat se 41% slevou.

Bezdrátová TWS (True Wireless) sluchátka jsou v poslední době v čím dál větší oblibě a není se čemu divit. Jsou malá, praktická, vejdou se do každé kapsy, mají neuvěřitelnou výdrž a nabízí zpravidla dobrý hudební zážitek. Narozdíl od předchozího trendu jsou navíc dodávané se speciální krabičkou, ve které se dobíjejí, a vydrží tak i desítky hodin. 

Jednou ze společností, která přichází na trh se svými vlastními bezdrátovými TWS sluchátky je i čínská společnost Lenovo, a to konkrétně s modelem Lenovo XT89. Tento model jsou tradiční bezdrátová sluchátka s „packami“, která disponují bezdrátovou technologií Bluetooth 5.0.

Sluchátka nabídnou velice slušný zvuk, zejména díky 10mm driveru, dle údajů od výrobce má mít i nízkou latenci pro herní využití. Koneckonců notebooky Lenovo obecně disponují vždy dobrým a kvalitním zvukem díky vestavěné technologii Dolby Atmos, proto se dá očekávat, že i tato sluchátka se nenechají zahanbit.

Samozřejmostí je přítomnost mikrofonu, díky kterému můžete se sluchátky standardně volat pomocí handsfree. Běžnou výbavou je i certifikace IPX5, která zajistí vlhko těsnost, což je u sluchátek nezbytné – nikdy nevíte, kde zmoknete nebo jak moc ze zapotíte při procházce či joggingu.

Sluchátka můžete ovládat pomocí série gest, která jsou dnes již také obvyklá. Každé ze sluchátek disponují baterií o kapacitě 40 mAh, která by měla vydržet zhruba 3,5 hodiny přehrávání v jednom kuse. Sluchátka můžete uchovávat v praktickém boxu, který je zároveň i dobíjecí stanicí s kapacitou 300 mAh, tedy se v něm přibližně ukrývají další 4 nabíjecí cykly. Dobíjení probíhá přes konektor USB-C, takže můžete klidně použít i svou nabíječku na mobilní telefon.

Pokud si chcete sluchátka barevně sladit, máte možnost, protože výrobce nabízí hned dvě barevná provedení – černé a bílé. Naštěstí právě probíhá revoluční sleva ve výší 41% na internetovém portálu Cafago a cena po slevě je pouhých a směšných 331 Kč včetně DPH.