Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Bleskový výprodej: Pořiďte si krále domácích tiskáren od Creality v -28% slevě!

PR článek

Zdroj: Shutterstock

3D tiskárny přinesly do podnikání revoluci, která umožňuje vytvářet složité a přesné objekty v mnohem kratším čase a s nižšími náklady než tradiční výrobní metody. Jejich ceny už nyní klesly na tak příjemnou úroveň, že si jejich výhody může dopřávat každá domácnost. Do toho si připočtěme občasné slevy, kterým se budeme v tomto článku věnovat.

Creality K1 3D

Creality K1 3D tiskárna je vysokorychlostní zařízení, které přináší revoluční způsob tisku. S rychlostí až 600 mm/s je 12krát rychlejší než běžné 3D tiskárny, a to díky kombinaci hbitého jádra XY a lehké tiskové hlavy. Tato tiskárna dokáže vytisknout složité objekty s úžasnými detaily a hladkostí ve vrstvách o tloušťce 0,1 mm. S G-senzorem v tiskové hlavě se eliminují problémy s rezonancemi a výsledné tisky jsou bez obvyklích vad a nedostatků.

Tato 3D tiskárna je také velmi uživatelsky přívětivá. Nabízí automatické vyrovnávání a flexibilní práci s několika filamenty zároveň. Vyhřívaná podložka z hliníkové slitiny se rychle zahřeje na 60 °C, a to za pouhých 180 sekund. Uživatelé budou potěšeni jednoduchým ovládáním a možností tisknout přes USB disk nebo WiFi. K1 také automaticky testuje extrudér, vyhřívací podložku a další parametry a zobrazuje jakékoli zjištěné problémy na displeji.

3D tiskárnu Creality K1 nyní seženete v příjemné -17% slevě v internetovém obchodě TomTop. S naším slevovým kupónem FF6901 si tuto slevu ještě povýšíte na krásných -28%! Součástí objednávky je i doprava zdarma ze sousedního Německa do 1-2 pracovních dní! Nabídka je ovšem časově omezena.

Creality K1 Max FDM

Creality K1 Max FDM je další model 3D tiskárny od společnosti Creality, který je ještě rychlejší a výkonnější. S rychlostí tisku až 600 mm/s a průtokem 32 mm³/s přináší tento model neuvěřitelnou produktivitu. Tiskárna je vybavena dvourychlostním extrudérem s přímým pohonem a chlazením, což umožňuje tisk s různými vlákny až do teploty 300 °C. Dvě ventilátory rychle chladí tiskovou hlavu a zajišťují, že modely ztuhnou rychle a bez deformací.

K1 Max se pyšní také podporou umělé inteligence, která monitoruje tisk a varuje před potenciálními problémy. S LiDAR a kamerou AI je tisk bezstarostný a spolehlivý. G-senzor v tiskové hlavě eliminuje rezonance a výsledné tisky jsou bez jakýchkoli vad. Tato tiskárna je sestavena a kalibrována před odesláním, takže uživatelé mohou začít tisknout ihned po rozbalení.

Vylepšenou 3D tiskárnu Creality K1 Max nyní sežene v internetovém obchodě taktéž s příjemnou slevou -14%. S naším slevovým kupónem FF6962 ji však pořídíte za už krásných -22%. I v tomto případě je nabídka omezena akorát časově. Součástí objednávky je i doprava zdarma ze sousedního Německa do 1-2 pracovních dní! 

Proč si pořídit D tiskárnu?

  • Pokud jde o využití 3D tisku pro domácnost, zajímavou možností je vytváření vlastních dekorací. Lidé mohou navrhnout a vytisknout si své vlastní doplňky interiéru. Tímto způsobem si mohou lidé přizpůsobit své domovy individuálním potřebám a vkusu, aniž by museli kupovat předražené produkty z obchodů.
  • Jednou ze zajímavých možností využití 3D tiskáren pro podnikání je vytváření prototypů. Firma může rychle a efektivně vytvářet fyzické modely svých produktů, což umožňuje rychlejší vývoj a testování nových nápadů. Tím se zkracuje doba od nápadu k finálnímu produktu a zvyšuje se konkurenceschopnost na trhu.
  • Dalším zajímavým způsobem využití 3D tiskáren pro podnikání je výroba na zakázku. Firmy mohou vytvářet unikátní produkty na míru pro své zákazníky, což může zahrnovat například personalizované dárky, náhradní díly pro zastaralé stroje nebo dokonce speciální komponenty pro průmyslové aplikace. Tím se otevírají nové tržní příležitosti a zvyšuje se loajalita zákazníků.
  • Dalším zajímavým způsobem využití 3D tiskáren pro domácnost je vytváření hraček a vzdělávacích pomůcek pro děti. Rodiče mohou navrhovat a tisknout didaktické hračky, puzzle nebo modely zvířat, které mohou pomoci dětem rozvíjet jejich dovednosti a kreativitu. To zároveň umožňuje rodičům spojit se s dětmi při vytváření vlastních her a aktivit.
Tagy: