Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Bleskový výprodej: Pořiďte si městské a terénní elektrokolo se 110km v 51% slevě

PR článek
Pokud máte rádi projížďku lesem či v přírodě a neradi se cestou do práce mačkáte v přeplněném autobusu, máme pro vás ideální řešení. Jde o terénní elektrokolo, které zvládne jak náročný terén v lese, tak i náročné a děravé české silnice.

Zdroj

Pokud patříte mezi milovníky kol, tak jistě musí vaše srdce zářit radostí, když se po dlouhé zimě začíná venku konečně trochu oteplovat. Je to také ideální příležitost nesedět o víkendu doma a vyrazit provětrat své kosti. Někteří dokonce začínají jezdit do práce na různých alternativních povozech v podobě elektro koloběžek nebo elektrokol.

Tato ekologická vozítka jsou ale bohužel ve většině případů určená čistě pro městský provoz, čemuž odpovídá jejich rychlost, výdrž i konstrukce. Na ježdění o víkendech po lese si tak musejí stejně pořídit něco jiného. Tuto mezeru na trhu zaplňuje elektrokolo GOGOBEST GF600, které se vyznačuje mimo jiné tím, že je určené i na české silnice, které mnohdy připomínají tankodrom a výjimkou není ani povrch horší než někde v terénu.

Dle specifikace je to terénní elektrokolo, takže Prahu zvládne v pohodě. Navíc díky terénní konstrukci má i lepší elektromotor o výkonu až 1 000 W, což mu umožňuje uhánět rychlostí až 40 km/h, a to při stoupání 35°. Skutečně raritou je ovšem dojezdová vzdálenost, která činí 110 km. Tohoto dojezdu ale dosáhnete v režimu posilovače a při plném nabití.

Některá elektrokola pak mají nevýhodu, že mají poměrně malou nosnost. I zde ale GOGOBEST GF600 potěší náš pivařský národ, protože na rozdíl od konkurenčních zařízení uveze až 200 kg. Toto elektrokolo je vhodné pro řidiče s výškou od 165 do 190 cm. Díky těmto parametrům tak kolo uspokojí drtivou většinu populace.

GOGOBEST GF600 dle technické specifikace disponuje i mechanickými kotoučovými brzdami, kvalitním sedmistupňovým převodovým systémem i bytelnou konstrukcí, která zajistí, že bez větších problémů zvládne i poměrně náročný terén, jako jsou hory, sníh a písek. Doba nabíjení tohoto elektro kola je pak přitom pouhých 5 hodin. 

Elektrokolo GOGOBEST GF600 zakoupíte hned ve třech barevných provedeních, na internetovém portále Cafago (odkaz zde) jej nyní pořídí nejrychlejších 300 šťastlivců s neuvěřitelnou 51% slevou s využitím slevového kupónu CCGF600F