Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Bleskový výprodej: Pořiďte si nejpopulárnější 3D tiskárnu Creality s -61% slevou

PR článek
V současné době se mnoho domácností musí potýkat s tvrdým dopadem inflace. Vše se zdražuje a pokud se něco rozbije nebo pokud si chcete levně vyzdobit svůj byt, může být chytrým řešením vyrobit si tyto doplňky sám.

Ideálními zařízeními pro personalizaci svých věcí a vybavení svého bytečku jsou pak zejména 3D tiskárny a gravírovací stroje. Naštěstí se čas od času objeví na některém z velkých e-shopů výrazná sleva právě na 3D tiskárny a gravírovací zařízení. 

Creality 3D Ender-3

Creality 3D Ender-3 patří mezi nejoblíbenější a nejrozumnější volbu pro každé začátečníka a mírně pokročilého uživatele 3D tiskárny. Na většině českých srovnávačů se dokonce umisťuje na prvním místě. Nabízí ohromnou tisknutelnou plochu 220x220x250 milimetrů, u kterých se nebudete muset omezovat pouze na drobné předměty, ale i větší figurky, helmy superhrdinů nebo nářadí do kuchyně. Zároveň je uživatelsky přívětivá, protože podporuje všechna standardní vlákna, jako je PLA, ABS, TPU a další.

Co se týče přesnosti při tisku, tak u této 3D tiskárny můžete počítat s maximální odchylkou 0,1 mm. Určitě vaši pozornost upoutá také LCD displej. Ať už patříte mezi začátečníky s 3D tiskárnami nebo mezi ostřílené profíky, určitě se vám bude hodit funkce obnovení tisku, která například v případě přerušení dodávky elektrické energie spustí tisk přesně tam, kde přestal.

Tiskárna dále podporuje všechny běžné typy 3D souborů, jako je STL, OBJ a G-Code. V internetovém obchodě Cafago nyní zakoupíte Creality 3D Ender-3 v senzační -61% slevě. Ale pozor! Sleva platí pouze pro 231 nejrychlejších, tak se mrkněte, zda se na vás usmálo štěstí a někdo vám je nevyfoukl. Tiskárna je zasílána z německého skladu a na vaše dveře zaklepe už za 3-5 pracovních dní. 

SCULPFUN S9 Laser Engraving

Laserová gravírka má v sobě daleko větší potenciál, než si možná myslíte. Díky ní si totiž můžete ozdobit spoustu věcí, jako je například notebook a mobil, vlastním jménem, věnováním, logem firmy, heslem, apod. Personalizované dárky jsou obecně nejvítanějšími mezi rodinnými příslušníky, a jistě tak potěšíte svoji polovičku a členy starší generace.

Konkrétně model Sculpfun S9 se doporučuje jako pro hobby využití, tak pro profesionální provoz. U tohoto modelu se navíc můžeme setkat s nejnovější technologií 5,5W laserového diodového paprsku, u kterého je také velice jemné 0,06mm zaostření a vyniká precizní řeznou přesností. Gravírka však neslouží jen k označování a personalizaci věcí, ale díky ní si můžete nechat vyřezat z dřevěné destičky i vlastní vánoční ozdoby místo toho, abyste je kupovaly za draho v krámě.

Sculpfun S9 si totiž poradí s 15 mm tlustým dřevem, 10 mm akryl, keramikou nebo dokonce i s nerezovou ocelí. Při objednání vám dojde samozřejmě gravírka rozložená, ale proces skládání zvládne skutečně každý během 10 minut s tím, že výsledná konstrukce je velice stabilní a robustní.

Samotná gravírka pak spolupracuje s poměrně širokým spektrem specializovaných programů, jako je LaserGRBL, LightBurn, Benbox, GrblController či LiteFire a formáty souborů jpg, png, dxf, svg, G-code, NC a další. Při využití našeho kódu TCSN9 pořídíte gravírovací stroj SCULPFUN S9 v internetovém obchodě Cafago s krásnou -45% slevou s dodáním zdarma z Německého skladu do 3-5 pracovních dní!