Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Bleskový výprodej: Pořiďte si osvědčené 3D tiskárny Creality až v -46% slevě

PR článek

Zdroj: Shutterstock

V dynamickém světě podnikání je kreativita a inovace klíčem k úspěchu. 3D tiskárny přitom hrají zásadní roli v transformaci firemního prostředí. Bohaté využití však naleznou i v domácím prostředí, ať už jste kutil, sběratel, hráč deskových her nebo zkrátka jenom fanoušek nějaké značky. Podívejme se na pár zástupců 3D tiskáren, které jsou nejen skvělým odrazovým můstkem pro každého začátečníka, ale rovněž je seženete v parádní slevě. Stačí jen využít náš slevový kupón.

3D tiskárny se staly neodmyslitelnou součástí moderního podnikání a přinášejí nové možnosti pro vývoj produktů, optimalizaci procesů a zvýšení efektivity. Díky nim můžete snadno vytvářet prototypy a testovat nové designy bez dlouhého čekání na externí výrobu. Tyto 3D tiskárny, které s našimi slevovými kupóny pořídíte až -46% slevě, jsou ideálním odrazovým můstkem pro každého začátečníka i středně pokročilé uživatele: 

Creality Ender-3 Max Neo

Pro ty, kteří potřebují větší objem tisku, je zde Creality Ender-3 Max Neo. S objemem tisku 300 x 300 x 320 mm nabízí dostatečný prostor i pro velké modely nebo více menších dílů najednou. Díky dvojitým Z-osám a tiché základní desce je tiskárna stabilní a produkuje kvalitní tiskové modely.

Technologie CR Touch usnadňuje vyrovnání tiskového povrchu a integrovaný napájecí zdroj zajišťuje bezpečný provoz. Tato tiskárna je ideální pro ty, kteří hledají spojení či kompromis mezi výkonem a efektivitou. Zkrátka se jedná o tiskárnu vhodnou nejen pro startupy, ale i do zaběhlých a větších provozů, které potřebují kvalitní zázemí. 

Creality Ender-3 Max Neo aktuálně naleznete v internetovém obchodě TomTop €389.99. S naším slevovým kupónem TFE3MAXN ovšem získáte senzační -46% slevu! Součástí ceny je i doprava zdarma ze sousedního Německa, vyhnete se tak jakýmkoliv celním poplatkům. 

Creality 3D Ender-3 S1 Pro

Original Creality 3D Ender-3 S1 Pro je tiskárna vybavená funkcemi pro vysokoteplotní tisk a inovovaným přímým extrudérem. Tryska z mosazi umožňuje tisk při vysokých teplotách a podporuje širokou škálu filamentů. Přímý extrudér "Sprite" zajišťuje plynulé podávání a tisk i na flexibilní filameny, což může být pro některé společnosti naprosto klíčové.

Technologie CR Touch zajišťuje přesné a rychlé vyrovnání tiskového povrchu. LCD displej s interaktivním rozhraním umožňuje pohodlné ovládání a přizpůsobení nastavení. S výkonem a všestranností je tato tiskárna skvělou volbou pro různé aplikace od domácích dekorací až po medicínské využití. 

3D tiskárnu Creality 3D Ender-3 S1 Pro aktuálně naleznete v internetovém obchodě TomTop za €426. S naším slevovým kupónem FF6368EU však získáte parádní -35% slevu, a to včetně dopravy zdarma opět ze sousedního Německa. 

Creality 3D Sonic Pad pro FDM 3D tiskárny

Creality 3D Sonic Pad je zařízení navržené pro 3D tiskárny typu FDM, které poskytuje uživatelům pokročilé ovládání a možnost zdokonalení svých tiskových projektů. Je kompatibilní s téměř každou FDM 3D tiskárnou na trhu díky USB kabelu. Kromě toho je přednastaven pro modely Ender-3 V2, Ender-3 S1 a Ender-3 S1 Pro, takže můžete začít tisknout během několika sekund.

Pod velkým 7palcovým dotykovým displejem běží firmware Klipper na výkonné 64bitové platformě CrealityT800. Díky integraci softwaru a hardwaru získáte vynikající výkon bez zbytečných komplikací. Creality Sonic Pad využívá algoritmy zaměřené na přesnost ke zvýšení rychlosti tisku tím, že řídí motory pohybu tiskárny efektivněji.

Podporuje uživatelsky definované programovatelné makra, kde každé makro může kombinovat sérii příkazů pro konkrétní funkci, což zvyšuje efektivitu práce. Obsahuje 4x USB port, 1x RJ45 port a modul WiFi. Při připojení kamery může realizovat monitorování v reálném čase a záznamy zrychleného tisku. Nabízí tak více zábavy a možností. 

Přístroj Creality 3D Sonic Pad aktuálně naleznete v internetovém obchodě TomTop za €180. S naším slevovým kupónem FF6687 však tuto cenu srazíte o krásných 37%. Z Německa k vám domů mu cesta zabere pouhé 1-2 pracovní dny. 


3D tiskárny jsou nepostradatelným nástrojem pro moderní podnikání. S rychlou výrobou prototypů, přizpůsobením, nižšími náklady a podporou kreativity a inovace přinášejí 3D tiskárny nové možnosti a efektivitu do firemního prostředí. Creality Ender-3 Max Neo a Original Creality 3D Ender-3 S1 Pro jsou vynikajícími volbami pro vaše podnikání, přinášející stabilitu, výkon a flexibilitu pro různé potřeby. Přeměňte své nápady na skutečnost s těmito špičkovými 3D tiskárnami od společnosti Creality.