Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Bleskový výprodej: Pořiďte si výkonný tablet či vodní myčku auta až v -46% slevě

PR článek

Zdroj: Shutterstock

Zpříjemněte si své volnočasové aktivity a dopřejte si čas na sledování filmů, videohovory s rodinou nebo se pořádně postarejte o svého čtyřkolového miláčka. Díky těmto produktům a moderním technologiím to bude hračka.

Pro někoho je práce velice důležitá, ale pro mnoho lidí je daleko důležitější volný čas. V rámci volného času je bezpočet aktivit, které můžete vykonávat, někdo rád kouká na filmy, jiný hraje hry a třetí se rád stará o své auto či dům. Zároveň nesmíme zapomínat na to, že v dnešním světě, kde se technologie stává stále více nepostradatelnou součástí našeho každodenního života, hledáme zařízení, která nám usnadní práci a zábavu. Dva takové skvělé produkty, které by mohly zásadně změnit vaše každodenní rutiny, jsou výkonný tablet a vysokotlaká vodní myčka.

Výkonný tablet pro nenáročné

Výkonný tablet je vybaven osmijádrovým procesorem MTK6797 10*Cortex-A53, což znamená, že si s lehkostí poradí se spouštěním různých aplikací a multitaskingem. Ať už hrajete hry, sledujete filmy nebo pracujete, tento tablet vás nikdy nepřibrzdí. K výkonu přispívá i 8 GB operační pamětí a 256 GB úložný prostore. Díky tomu máte dostatek místa pro uložení vašich oblíbených filmů, fotografií a her. Navíc lze úložiště rozšířit o dalších 128 GB, takže se nemusíte obávat nedostatku místa.

U tohoto modelu je10,1palcová obrazovka s vysokým rozlišením 1960*1080. Díky tomu přináší maximální vizuální požitek při sledování filmů, hraní her nebo práci. Každý detail je ostrý a barevný. U tabletu je pak dalším důležitým faktorem kapacita baterie. Zde máme 7000mAh velkou baterií, takže nemusíte mít obavy z vybití baterie během dne. Tento model je díky své příznivé ceně vhodný například pro děti, kterým rozhodně nechcete dávat do rukou předražené značky. 

10palcový tablet s Androidem nyní pořídíte v -44% slevě v internetovém obchodě Cafago, včetně dopravy zdarma. Nabídka je ovšem časově i kusově omezena. 

Vysokotlaká vodní myčka

Vysokotlaká vodní myčka je skvělým nástrojem pro různé úkoly v domácnosti a venku. S jejími vlastnostmi se stává neocenitelným pomocníkem. Tato myčka je vyrobena z nepromokavého materiálu, což zajišťuje bezpečné používání. Velké množství vody snadno absorbuje, což usnadňuje práci.

Při práci s touto myčkou si můžete vybrat, zda chcete vodu nasávat z nádoby nebo připojit hadici k vodovodnímu kohoutku. To znamená, že můžete mít vodu kdykoliv potřebujete, ať už jste kdekoliv. Výhodou je také možnost nastavení až 6 různých typů proudů vody. Tím snadno přizpůsobíte výkon myčky typu konkrétního materiálu, který chcete očistit. Tato myčka umožňuje čistit vodním proudem pod tlakem až 60 Barů a výkonem 300 W. V praxi tak můžete lehce vyčistit auto, zalévat květiny, zahradu nebo očistit omýtku domu od prachu ze silnice. 

Tuto vodní myčku, se kterou vyčístíte svůj vůz coby dub, nyní pořídíte v internetovém obchodě Cafago v senzační -46% slevě, a to za pouhých 800 Kč včetně dopravy zdarma ze sousedního Německa. I v tomto případě je však nabídka časově i kusově omezena, a téměř polovina kusů je již pryč.