Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Bleskový výprodej: Pořiďte si výkonný tablet Lenovo za nejnižší možnou cenu

PR článek
Do čtvrtečního poledne máte jedinečnou příležitost vyzobat výprodejové kusy tabletu Lenovo Tab 3 8 Plus. Vyhněte se českým přirážkám a ušetřete polovinu ceny, než za jakou je nabízen v tuzemských obchodech.

Zavolejte záchranku ukazateli poměru ceny:výkon, tuto akční nabídku asi neudýchá. Internetový obchod Gearbest vyhlásil časově i kusově omezenou akci na Lenovo Tab 3 8 Plus, který nyní seženete za naprosto směšných 2700 Kč, a ušetříte tak bezmála polovina tuzemské ceny, kterou si kladou zdejší obchody. K uplatnění nejvyšší možné slevy použijte slevový kupón GBsale073

V této cenové relaci obvykle nalezneme křápy s dvoujádrovým či čtyřjádrovým procesorem, nanejvýš 2 GB RAM a pofidérním 1024x600 rozlišením. V případě Lenovo Tab 3 8 Plus ale získáte standardní FullHD rozlišení s výkonným osmijádrovým procesorem Snapdragon 625 s taktem 2.0 GHz, vybaveným grafickým čipem Adreno 506 a 3 GB RAM

Procesor Qualcomm Snapdragon 625 se postará o plynulý běh každé náročné aplikace, kterou mu předložíte. S přehledem zvládne i moderní hry, od Fortnite přes PUBG až po konzolové emulátory PPSSPP a další. Vše samozřejmě při zachování FullHD rozlišení, které si dopřejete na 8-palcové IPS obrazovce. Momentky zachytíte buďto zadním 8MP nebo předním 5MP fotoaparátem. 

Dále potěší podpora 3.5mm jacku, 16GB úložiště rozšířitelné o paměťovou kartu až do velikosti 64GB a Li-ion baterie o kapacitě 4250mAh, která slibuje až 8 hodin výdrže v plném nasazení. 

Jelikož se jedná o světoznámého výrobce tabletů, podpora českého jazyka je samozřejmostí. Internetový obchod Gearbest dále poskytuje 12-měsíční záruku na zařízení, včetně proplacení poštovného. Vyhněte se tak zbytečným přirážkám českých e-shopů a udělejte radost před létem sobě nebo svým dětem k vysvědčení.

Výprodej skladu trvá pouze do čtvrtka, poté seženete zařízení s tímto výkonem už pouze za původní dvojnásobnou cenu. Raději příliš neváhejte, zásoby rychle řídnou. K uplatnění nejvyšší možné slevy použijte slevový kupón GBsale073.


Při uplatnění následujících kódů získáte ke své objednávce zdarma tyto dárky: