Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Bleskový výprodej: Robotický vysavač Xiaomi Mijia Mi 3C se slevou 70 %

PR článek
Udržujte bez námahy svůj domov čistý a uklizený. Naplánujte si úklid přes smartphone s inovativním robotickým vysavačem Xiaomi Mijia Robot Vacuum-Mop 3C, který nyní pořídíte za akční cenu.

Chytré domácí spotřebiče, kam se podíváš. Tak by se dala charakterizovat éra chytrých domácností, v nichž se nám vyspělé technologie snaží zjednodušit a ulehčit každodenní, mnohdy až stereotypní a nezáživné činnosti. Jedním z nejvíce působivých příkladů jsou robotické vysavače, které přispívají k čistému bydlení, ať už mluvíme o bytu, garsonce či rodinném domě.

Některé robovysavače kombinují i několik možností úklidu najednou a je možné je automaticky naprogramovat a ovládat čištění jednotlivých podlahových ploch přes chytrý mobilní telefon. Představme si blíže jednoho z inteligentních zástupců vyspělých robotických vysavačů čínské společnosti Xiaomi, jenž vám s radostí ušetří čas i energii.

Robotický vysavač s mopem Xiaomi Mijia Mi 3C

Xiaomi Mijia Mi Robot Vacuum-Mop 3C je pokročilý robotický vysavač s mopem, který je vybaven pokročilou laserovou navigací LDS. Díky ní je schopen rychle vytvořit mapu vaší domácnosti a naplánovat nejlepší trasu pro efektivní úklid. Robot si vytváří mapu pro každou místnost zvlášť, takže se skvěle přizpůsobí jakémukoliv interiéru. Čisticí plán si můžete naplánovat v mobilní aplikaci Mi Home. Stačí zvolit místnost, kterou chcete vyčistit, a naplánovat čas úklidu.

Robotický vysavač Xiaomi Mijia Mi Robot 3C se hodí na koberce i na hladké plochy. Má vysoký sací výkon až 4000 Pa, který si dle potřeby můžete libovolně nastavit na jednu ze čtyř úrovní intenzity sání. Kromě vysávání robot disponuje také funkcí kontinuálního mokrého vytírání (mopování), čímž se povrch podlahy zbaví i jemných částeček prachu a nečistot. Baterie s kapacitou 2600 mAh zajistí dlouhou výdrž a díky chytré elektrické kontrole vodní nádržky budete vědět, kdy je čas do vysavače doplnit vodu.

Nyní za akční cenu

Pokud chcete, aby se vám po podlaze proháněl kompaktní robotický vysavač Xiaomi Mijia Mi Robot 3C v elegantní bílé barvě, aktuálně jej najdete se 70% slevou v internetovém obchodě Cafago. Produkt můžete pořídit za 185,99 €, což je v přepočtu něco málo přes 4600 korun.

Pozor! Výhodná nabídka je časově omezena a skončí do 31 dní nebo při vyprodání zásob. K dispozici je pouze 69 kusů robotického vysavače za zvýhodněnou cenu. Součástí nabídky je i doprava zdarma s odesláním do 24 hodin od objednání z německého skladu.