Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Bleskový výprodej: Stihněte až -64% slevy na projektor a přenosný monitor

PR článek

Zdroj: Shutterstock

Staňte se digitálními nomády a noste v malém baťůžku celou přenosnou kancelář. Nebo naopak zůstaňte doma a užívejte si strhující filmové seance na úhlopříčce, o které se obyčejným televizorům může nechat jen zdát. Máme pro vás tipy na přenosné monitory a projektory, které nyní seženete až v -64% slevě!

Přenosný monitor s vysokým rozlišením a moderními funkcemi

V dnešní době, kdy mobilní zařízení a notebooky převládají v našem každodenním životě, je přenosný monitor stále žádanějším doplňkem. Přináší uživatelům větší pohodlí při práci i zábavě na cestách. Jedním z takových monitorů je 15.6" přenosný monitor, který kombinuje vysoké rozlišení, moderní technologie zobrazení a skvělé funkce.

Jednou z hlavních výhod tohoto přenosného monitoru je jeho rozlišení 1920*1080, které spolu s technologií HDR zajišťuje skvělou kvalitu obrazu s ostrými detaily a bohatými barvami. Bez ohledu na to, zda sledujete filmy, prohlížíte fotografie nebo pracujete s grafikou, tento monitor vám poskytne realistické a živé zobrazení. Monitor také poskytuje široký pozorovací úhel 170°, díky kterému obraz zůstává ostrý a barevně věrný i při sledování z různých úhlů. S poměrem stran 16:9 a obnovovací frekvencí 60Hz je tento monitor vhodný pro různé typy obsahu, včetně hraní her.

Jeho tělo je vyrobeno z hliníkové slitiny s CNC oxidačním povrchovým úpravou, což z něj dělá odolné a lehké zařízení snadno přenosné. Jeho tenký profil umožňuje snadné zabalení a přenášení v tašce nebo batohu. Co se týče konektivity, tento monitor je vybavený plnohodnotnými rozhraními USB C 3.1 a mini HDMI pro připojení k různým zařízením. Můžete monitor připojit k chytrému telefonu a vychutnat si tak velkou obrazovku pro sledování obsahu, nebo třeba k notebooku, a rozšířit tak svůj pracovní prostor.

Přenosný monitor je také vybaven vestavěnými HiFi stereo reproduktory, které obnovují původní zvuk. Nezáleží na tom, zda posloucháte hudbu, sledujete filmy nebo provádíte videohovory, tento monitor vám poskytne bohatý a kvalitní zvukový zážitek.

Přenosný monitor nyní pořídíte v -64% slevě v internetovém obchodě Cafago. Do bleskového výprodeje bylo však zařazeno pouze 50 kusů. Mrkněte tedy, zda na vás ještě nějaký zbyl. Součástí objednávky je doprava zdarma do 1-2 pracovních dní z německého skladu. 

Domácí kino na dosah prstu a bez kopanců do sedaček

V neustále se vyvíjejícím světě domácí zábavy se projektory staly oblíbenou volbou pro ty, kteří hledají kinematografický zážitek ve velkém měřítku v pohodlí vlastního domova. Mezi dostupnými možnostmi na trhu vyčnívá projektor Wanbo X1 OSD především díky svému poměru cena/výkon, kdy za hubičku nabídne všestrannou funkčnost.

Wanbo X1 OSD patří mezi LCD projektory s LED zdrojem světla. Jeho světelnost činí 5000 lumenů, a zajišťuje tak živý a zářivý obraz. Jednou z nejvýraznějších funkcí projektoru Wanbo X1 OSD je jeho rychlý start, který trvá pouhé 3 sekundy, což vám umožňuje rychle se připojit k projektovanému obrazu a okamžitě si užívat film. S fyzickým HD rozlišením a poměrem stran 16:9 podporuje tento projektor dekódování až do rozlišení 1080P, které si můžete užít až na 120palcové projekční ploše, která vás přímo vtáhne do děje.  

Wanbo X1 OSD podporuje difuzní reflexní zobrazování – díky této technologii se využívá nepřímého zdroje světla, což chrání vaše oči. Projektor dále disponuje dvojicí ventilátorů, které při hlasitosti 36 dB/m efektivně odvádí teplo; pro ještě delší životnost je dále vybaven odnímatelným prachovým filtrem na spodní straně, což usnadňuje jeho čištění.

Projektor Wanbo X1 OSD nabízí různé způsoby projekce, včetně přední projekce, zadní projekce, zadní projekce s pověšením a přední projekce s pověšením. K dispozici jsou také různé porty, jako AV/USB/Audio/HDMI, které vám umožňují připojení různých zařízení. Navíc je tento projektor kompatibilní s operačními systémy iOS a Android, což vám umožňuje bezdrátové promítání obrazu.  Pro iOS systém je k dispozici i možnost připojení pomocí kabelu. 

Projektor Wanbo X1 nyní seženete v -52% slevě v internetovém obchodě Cafago. Do výprodeje bylo však zařazeno akorát 279 kusů a více než polovina je již pryč. S dopravou zdarma si můžete užívat domácí kino již za 3-5 pracovních dní.