Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Cenového krále Huawei P20 Lite tento týden seženete o pár tisíc levněji

PR článek
Mobilní telefony značky Huawei jsou dnes již nepřehlédnutelným zbožím. Vysoký výkon schovává firma do elegantního designu, moderních prvků a za přijatelnou cenu. Když se k takovému telefonu přidá dodatečná sleva, sotva lze odolat.

Internetový obchod TomTop zařadil do své nabídky cenového krále odlehčené verze nejnovější vlajkové lodi Huawei P20 Lite. V tuzemských obchodech se tento kousek prodává běžně za 9 tisíc Kč, přičemž drtí výkonem a designem i telefony o několik tisíc korun dražší. Zlevněte si celosvětového vítěze poměru ceny:výkon o další 2 tisíce a použijte během objednávky v obchodě TomTop slevový kupón CMHW.

Huawei P20 Lite je mimo Evropu nazván Huawei Nova 3E

Huawei P20 Lite hned na první pohled zaujme elegantním designem, který splňuje i současný trend s výřezem horní obrazovky, která schraňuje 16 Mpix přední fotoaparát, kterému oponuje zadní duální fotoaparát 16+2 Mpix s podporou HDR a vynikajícími výstupy. O perfektní vyobrazení na obrazovce se stará technologie IPS se skvělými pozorovatelnými úhly při 2280x1080 rozlišení o rozměrech 5.84‘‘.

Společnost Huawei opatřila kousek dokonce moderní funkcí Face ID, se kterou telefon odemknete pouhým pohledem na obrazovku. Celosvětové i tuzemské recenze si především chválí rychlost funkce, se kterou Huawei P20 Lite předčil konkurenční telefony i v dražších cenových relacích. O bezpečnost, svižnost a kompatibilitu se stará nejnovější verze operačního systému Android 8.0 s nadstavbou EMUI 8, která uživatele ušetří od softwarového balastu.

Výkon obstarává osmijádrový HiSilicon Kirin 659 o taktovací frekvenci 2.36 GHz, kterému sekunduje grafický čip ARM Mali-T830 MP2, zajišťující plynulý chod všech moderních her, a 4 GB RAM paměti. I ve své původní cenové relaci (natož pak ve slevě) se jedná o dokonalé dělo, které si hravě poradí i s těmi nejnáročnějšími uživateli. 

Internetový obchod TomTop zařadil Huawei P20 Lite do slevové akce pouze na omezenou dobu, která je navíc podnícena limitovaným množstvím kusů. Využijte příležitosti a nad rámec akce využijte ještě slevový kupón CMHW, se kterým se dostanete na nejnižší možnou cenu.


Slevový kupón CMHW je dále platný do 30. května 2018.