Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Chytrý náramek Huawei jen za 400 Kč! S levačkou na cestě za lepším zdravím

PR článek
Chytré náramky dokáží odhadnout kondici svého majitele, pomoci mu s motivací, sledovat průběh při cestě za lepším zdravím a navíc i ohlídat příchozí hovory, SMS i veškerou potřebnou agendu. Dnes máte jedinečnou příležitost si pořídit model od Huawei za pár stovek.

Chytré náramky jsou dnes již celkem běžnou součástí výbavy u sportovců i rekreačních turistů. Pokud sháníte nějaký s přijatelnou funkcionalitou, musíte si na českém trhu připravit okolo 1 500 Kč. Na internetovém portálu Ebay je nyní jedinečná nabídka modelu Huawei Honor Band 4 ze třetinovou cenu, tedy pouhých 423 Kč, s poštovným zdarma

Chytrý náramek Huawei je vyzbrojen několika funkcemi monitorující zdraví, jako je monitoring srdce či technologie pro sledování kvality spánku TrueSleep. Pomůže vám tak sledovat tepovou frekvenci v reálném čase při různých aktivitách, ať už jde o obyčejnou procházku nebo radovánky s partnerkou. Na jejich základě tedy dokáže odhalit i počínající zdravotní problémy. 

Stejně jako činnost srdce je důležitý i kvalitní spánek. Honor Band 4 pomůže upravit a optimalizovat váš spánkový režim. Zaznamená, jak a kdy se v noci budíte, abyste mohli na těchto nedostatcích zapracovat. Obzvláště trpíte-li občasnou nebo chronickou únavou, můžete s chytrým náramkem na těchto problémech výrazně zapracovat. Kdo zná příčiny, může řešit důsledky. 

Modul pro monitorování sportovních aktivit, ušlé vzdálenosti a GPS modulu vám zase pomůže při hecování na procházkách. Každý den si tak můžete stanovit o pár kroků delší okruh, a neustále se tak zlepšovat. Oproti krokoměrům v telefonu jsou hodinky přesnější, dokáží spálené kalorie propočítat v kombinaci s tepovou frekvencí a hlavně je máte neustále na ruce, a tedy jim žádný sebemenší krok neuteče. A ty noční výlety do ledničky také vyžadují pohyb. 

Zajímavé bude jistě i porovnání, kolik nachodíte kroků v práci a kolik doma. Můžete tak své drahé polovičce dokázat, že opravdu nemůžete mýt nádobí, a předložit ji důkaz o svém náročném dní otočením zápěstí. 

Jelikož se jedná o chytrý náramek, jsou samozřejmostí i různá upozornění, hovory, zprávy, budíky, apod. Výdrž náramku je díky 100mAh baterii také nestandardních 14 dnů při běžném provozu ve dne v noci. Uděláte si tak ucelený přehled o svém zdraví a své kondičce, díky kterému můžete na sobě makat. 

Do seznamu výjimečných vlastností se musí zařadit i funkce, která dokáže odhadnout přibližnou spotřebu kyslíku organismem při fyzické zátěži. V dnešní uspěchané době je zcela jistě zapotřebí mít své zdraví pod kontrolou, proto jsou chytré hodinky nepostradatelným doplňkem. Pokud máte zájem o své zdraví, neváhejte a využijte tuto limitovanou nabídku. Tento náramek zkrátka využije každý, ať už pro sport či pro běžné nošení.