Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Čínské výprodeje: Nakupte sluchátka, náramek a 3D tiskárny až o polovinu levněji

PR článek
Čínské e-shopy v poslední době stále častěji migrují do internetového obchodu Ebay, kde tak naleznete všechno hezky pohromadě. A co víc? Jste krytí zárukou celosvětového obchodu, který se postará o bezpečnou transakci a uskutečněné dodání.

#1 Bezdrátové pecky od QCY

Bezdrátová sluchátka dnes opisují jeden jediný design a originalitu byste u nich hledali jako jehlu v kupce sena. Chcete-li se odlišit, pak doporučujeme zbystřit u těchto nových pecek od ověřené značky QCY. Narozdíl od běžné krabičky se tato sluchátka schovávají do elegantního tužkové pouzdra, který se krásně vleze do běžné kapsy.

Samozřejmostí jsou další parametry, ze kterých byste už při dnešních možnostech neměli slevit, výdrž a funkce. Uvnitř pouzdra se nachází powerbanka, která je schopna peckám dodat až 5 nabíjecích cyklů, a prodloužit jejich životnost až na 48 hodin. Sluchátka samy poznají, kdy jsou schovaná či vyndaná, a podle toho se samy automaticky vypnou či zapnou a okamžitě spárují.

#2 Huawei Band 3

Pro své tělo dokážeme udělat nejvíce jen tehdy, kdy všechno nesázíme od oka. Na kalorické tabulky se v případě cvičení nemůžeme spoléhat, jelikož netuší intenzitu našeho pohybu a cvičení. Úsilí v podobě kalorické energie, které tělo musí vynaložit, se odvíjí od srdečního tepu, který můžete monitorovat jednoduše s chytrým náramkem. A Huawei Band 3 je zrovna skvělou volbou.

Tento chytrý náramek vydrží i nepřízeň počasí, což se zejména při nadcházejícím podzimu bude tuze hodit. Mezitím si ho však můžete vzít i do bazénu nebo jen tak do sprchy, čímž odpadá další starost s jeho sundaváním a nasazováním. Konkurenční náramky poráží jak funkcemi, tak přesností, množstvím informací na displeji a v neposlední řadě cenou.

#3 3D tiskárna Creality 3D Ender

Minulý týden padl v Praze světový rekord v počtu souběžných tisknoucích 3D tiskáren. Opět jsme se stali součástí fenoménu a posunuli ho o úroveň výš. Pryč jsou však doby, kdy jejich využití našly pouze velké firmy. Dnes se pomalu probojovávají do našich domácností, kde přeci jen mají sympatičtější využití. Ve článcích po celém světě pak naleznete jako nejvhodnější tiskárnu pro začátečníka právě Creality 3D Ender za pár šlupek. 


S 3D tiskárnou po ruce žijete v budoucnosti. Jakýkoliv dárek, pomůcku, nářadí nebo figurku si stačí stáhnout z internetu a za pár hodin je váš vysněný předmět na světě. Stačí jediný výtisk a zamilujete se na celý život. Diskusními fóry budete listovat jak v katalogu a celý den budete přemýšlet nad tím, co si večer zase vytisknete. Držák na telefon nebo helmu Dartha Vadera? 

#4 Chytrá váha od Huawei

Při vybavování chytré domácnosti bychom měli pamatovat i na zařízení, které i naše vlastní tělo učiní chytřejším. Nebo spíše naše povědomí o vlastním těle učiní informovanější. Pokud jste dávali v posledních několika desítkách let pozor při sledování pořadů o hubnutí, pak jistě víte, že číslo na obyčejné váze není směrodatné. Pro správné posouzení vlastního zdraví musíme znát skladbu svého těla. A díky chytrým váhám pro tyto údaje nemusíme lézt nikomu do čekárny

Chytrá váha od Huawei promění koncept vážení v gamifikovanou součást vašeho života. Konečně pocítíte, jaké to je mít radost z kilíčka navíc, když uvidíte, že jste ztratili v tucích a nabrali ve svalech. A naopak vás váha včas varuje, když začnete ztrácet na váze špatným způsobem, tedy ztrácet svalovou hmotu. Vše uvidíte přehledně v aplikaci, kde si můžete udržet krásný přehled o svém pokroku.