Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

CloneDVD 5 v novém kabátě

CloneDVD logo
CloneDVD od DVD X Studios (pozor, neplést s CloneDVD od firmy SlySoft!) se objevilo už v páté verzi a nabízí některé novinky, o kterých stojí za to se zmínit…

V první řadě je tu další vylepšení uživatelského rozhraní, které dostalo Windows 7 facelift a ja takové, no, prostě více barevné. Někdo to vítá, jiný se nad tím pousměje, to necháme na vás. Nyní je již také s Windows 7 plně kompatibilní.

CloneDVD 5

Hlavní změnou pod novým ksichtíkem jsou rozšířené možnosti ripování. Je možné si stáhnout jakýkoliv kousek DVD do videoklipu, změnit video efekty při změně rozměrů videa a je možné přidat i vodoznak. Někdo přivítá i možnost sloučit jednotlivé kapitoly do jedné. Zvuková stopa se pak dá exportovat třeba do MP2, MP3, AAC neboAC3.

CloneDVD 5

Pro potřeby nových přenosných multimediálních přehrávačů se rozšířil počet podporovaných výstupních formátů (AVI, ASF, 3GP pro Smart Phone, iPod format, iPod Touch format, iPhone format, Apple TV format, PSP format, ...). Konečně tu je také on-line kontrolování nových verzí.

CloneDVD 5

Neméně důležité jsou také opravy problematických chyb z předchozích verzí, zde firma ale žádný konkrétní seznam nevydala.

K dispozici je 14denní testovací verze, plná vás vyjde na 69,95 USD.

Diskuse ke článku CloneDVD 5 v novém kabátě

Žádné komentáře.