Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Co je Drakemall? Pravda? Vlajková loď pro e-commerce 21. století?

PR článek
Co je internetovým trendem? Ano, e-commerce je skutečně je tím nejznámějším. Populární odvětví, které je stále jistě na svém začátku. Ale i tak na tomto poli vznikají revoluční projekty, které budou dost možně udávat směr do dalších dekád.

Jedním takovým revolučním projektem je Drakemall. A my vám o něm řekneme pravdu a co to je.

Když spustíte web Drakemallu (poznávací znamení je zastoupeno roztomilým zeleným dráčkem), tak na první pohled to vypadá jako další „tuctový“ elektronický obchod, kde prostě nakoupíte zboží a necháte si pohodlně doručit až k domovním dveřím. Ale to je právě velký omyl. Kde je tedy ta avizovaná revoluce?

Tou je myšlen naprosto jedinečný systém gamifikace, který běží v pozadí webu. A nyní si pojďme představit, čím tedy mají tvůrci projektu Drakemall tak pod čepicí. Dobrou zprávou je, že tento projekt je stále na svém začátku, takže jistě můžeme čekat do dalších let vybrušování stávajících inovací a implementaci nových unikátních nápadů.

Již teď už vnímáme Drakemall jako o jeden z praktických pokusů, jak udělat pořádný průvan na dnes znuděném a přehlceným trhu s elektronickým zbožím. A co myslíme tedy tou gamifikací?

Na Drakemallu máte k dispozici abilitu otevírat jednotlivé případy tzv. cases k nákupu elektronických potřeb, sportovních potřeb, hraček, videoher, telefonů a mnoha dalších trendových produktů za ale mnohem výhodnější konečné ceny, než jaké můžete vidět na modelu klasického e-commerce – kup a dostaň. Na Drakemallu je to ale takto – kup kredity, otevři případ a vyhraj něco za výrazně nižší cenu.

Jak to funguje?

Vše je naprosto jednoduché a osobitě intuitivní. Pro zapojení se do komunity Drakemallu (aktuálně na aktivních 300 tisíc účtů) vám bohatě postačí 5 – 7 minut a věk nad 18 let a výše, kdy se nejprve zaregistrujete pomocí e-mailového ID nebo svého profilu ze sociálních sítí.  Dobrá, to by bylo a co dále?

Poté začnete za vaše reálné peníze nakupovat tzv. kredity na webu, které můžete používat k otevírání výše zmíněných tzv. cases neboli kufříků, jenž jsou momentálně k dispozici o hru. Nakoupené kredity se vám ihned po nákupu objevují v Drakemall peněžence. A jen pro kompletní vaší informovanost - minimální možný vklad do peněženky Drakemallu je 1 americký dolar a peníze se objeví během pár vteřin na online úctě.



A co otázka na Drakemallu důvěryhodnosti? Ta je v pořádku, k tomu zmiňme, že si můžete transparentně ověřit u každého případu, pomoci rozkliknutí na webu, co vše lze skutečně vyhrát, než na to „ostře“ investujete své nakoupené kredity. A pokud máte velké štěstí, dostanete i něco daleko dražšího, než byla vaše prvotní investice do tzv. spinu neboli slosování daného případu.

Co vše lze vyhrát

Když něco vyhrajete, tak všechny vyhrané ceny se postupně ukládají do vašeho osobního inventáře pod vaším účtem. A ano, odhadujete dobře, tady začíná možná ta nejzábavnější a zároveň nejhazardnější část celého projektu – můžete se totiž i rozhodnout prodávat vyhrané položky za kredit dále. A pozor nezapomeňme ještě říci, že každý jednotlivý případ bude pro vás otevření chtít jinou kreditní investici. Čím dražší a hodnotnější produkty v soutěží, tím to tedy bude chtít i vložit více kreditů.  

A co dělat, když se produkt líbí a chcete ho? Není nic už jednoduššího, než požádáte web o dodání. Za doručení se platí v rozmezí 5 až 20 kreditů, samozřejmě dle výše hodnotného produktu. Dodání do České republiky z Drakemallu bude trvat tak cca 2 až 4 týdny a v případě zámořského doručení může vyvstat okolnost zaplatit i clo.


A nyní si ukažme konkrétní příklady produktů, které lze vyhrát. Když se podíváte do případu pro nadšence konzolových a PC her, tak hned víte o, co vše můžete soutěžit. No, vůbec to nezní špatně, jen považte např. XboX One X, konzole která přišla na trh v červnu 2016, nebo extrémně populární headset pro virtuální realitu Oculus Rift, dále třeba Nintendo Switch, nebo Sony Playstation 4 Pro., či značková herní sluchátka HyperX Cloud Stinger.  

A co tu máme dále? Víte, že i můžete soutěžit i o super ceny brandu Apple? No, opravdu. V Apple sekci je k dispozici např. naprosto unikátní smartphone hit této doby - iPhoneX, všemi grafikami milovaný MacBook Pro 13.3, iMac 21.5, iPad 9.7 nebo Apple hodinky Watch Series 3.

Z dalších Casů můžete na webu otevřít např. Android Case, Toy Case, Ladies Case nebo Photo Case. V každém spinu lze vyhrát přes minim. 15 naprosto odlišných cen. A celkově se dát hrát o ceny okolo cca 90 tisíc produktů.

Drakemall důvěryhodný?

Je to podvod, nebo je opravdu důvěryhodné? To jistě napadne mnoho lidí po celém světě. My můžeme jen skutečně potvrdit, že reálně existují jedince, kteří dostali iPhone za pouhých 10 dolarů v celkovém součtu všech svých vynaložených prostředků. A např. na jednom českém serveru pan Jiří z června 2018 napsal

„Nedalo mi to a zkusil sem to za 20 USD, žádná finanční raketa. Po pár točkách sem si kredity zvednul na 35 USD a pak sem vytočil Xbox one X. Nechal sem si ho poslat, shiping stoji 10 USD, tak sem zvědavej jestli to dorazí.“



Takže je vidět, že Drakemall do České republiky dodává skutečně nový závan čerstvých a neotřelých možností v oblasti e-commerce pro naše občany prahnoucí po něčem novém.

Dalším důvěryhodným faktem je i reálná účast Drakemallu na sociálních sítích jako např. Facebooku, Google +, YouTube a Twitteru. A povšimli jsme si taky toho, že Drakemall pravidelně aktualizuje seznam zboží a používá stabilně známé a zavedené platební systémy, což taktéž zvyšuje renomé důvěryhodnosti stránek o velký skok nahoru.