Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Co pod stromečkem chybělo: Pořiďte si bezdrátové pecky v povánočním výprodeji

PR článek
Předvánoční období bývá při nákupech rozpačité. Rádi bychom si udělali radost, ale zároveň bychom neradi zkazili plánu někomu, kdo třeba nám danou věc plánuje pořídit pod stromeček. Štědrý den je ale úspěšně za námi, a tak se můžeme vrhnout do povánočních výprodejů a pořídit si za bezkonkurenční ceny vše, na co Ježíšek zapomenul.

Jedním z nejčastějších vánočních dárků letošní sezóny byly bezesporu bezdrátová sluchátka. Poptávka po nich totiž neustále stoupá, a to nejen z toho důvodu, že výrobci mobilních telefonů odvracejí zrak od 3.5mm jacka. Poslední rok totiž prokázal, že bezdrátové pecky nesou řadu výhod, které ty šňůrované nikdy nenabídnou.

Pocit, že už nemusíte manipulovat kabelem pod tričkem či přes tričko, je osvobozující. Možnost kdykoliv vstát bez rizika, že sluchátky škubnete za telefon ze stolu, rovněž. Kvalitativně už mezi oběma technologiemi nejsou mezery a liší se pouze vašimi preferencemi.

Hlavními faktory bezdrátových pecek pak je samozřejmě kvalita výstupu, dále elegantní vzhled, výdrž baterie a ovládací prvky. Haylou GT1 Plus pak zaujme ve všech těchto kategoriích. O kvalitní poslech se postará technologie AAC v kombinaci s kodekem Aptx, který dovoluje přenos audia při vysokém datovém toku až 384 kbps.

Při jediném nabití vydrží každá pecka okolo 4 hodin nepřetržitého hraní, tedy v praxi s přestávkami daleko déle. Samotné pouzdro ovšem slouží jako powerbanka, která sluchátka nabíjí okamžitě po jejich zandání. Pouzdro disponuje kapacitou 310mAh, které postačí na bezmála čtyři nabíjecí cykly, a tudíž se můžete v této kombinaci těšit až na 18 hodin nepřetržitého hraní.

Ovládací prvky pak samozřejmě poskytují pohodlnou možnost pozastavení písničky, jejich přepínání tam a zpět či zvedání a pokládání hovorů. Užitečnou funkcí dále je funkce automatického párování, které propojí sluchátka s mobilním telefonem okamžitě po jejich vyndání z pouzdra, a naopak jejich vypnutí při jejich zandání.

Haylou GT1 Plus seženete v internetovém obchodě Ebay v povánočním výprodeji ve 30% slevě za přibližně 500 Kč s dopravou zdarma.