Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Další zvěsti o Internet Exploreru 7

Přesně... ještě než jsem si přečet poslední větu jsem chtěl napsat něco v podobnym duchu....
BIG BROTHER is your friend...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Fantázia , same overovanie platnsti, pravosti, hesiel,Phishing/skor pishing/ a na pouzivanie programu nebude cas, HI HI.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Obzláště hezké je, že informace o všech navštívených stránkách se budou odesílat Microsoftu.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

K krome stranek se uz dnes odesilaji informace o prehranych DVD, MP3 apod (pres Media Player).

Dale viz. clanek o Vista chteji posilat informace o hrach - jake hrajete, jak dlouho, jak casto (nechapu, jak chteji rozlisovat hry od nejakych programu - podle vyuziti directX nebo co?).

Za vse muzou levne disky - kdyby nebyly, tak by soucnesne windows porad zabiraly treba jen 200MB, Microsoft by nemel misto na schromazdovani tech ruznych udaju apod.

Hura. Jsem vlastne docela rad, ze nemam doma internet - zadne trojany, spyware, firewally, viry uz vlastne taky.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Nalim: Aby Media Player ty informace odesilal tak bys mu to nejprve musel povolit - defaultne je to vypnute!!! A urcite to bude podobne i u IE...

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Ověření přece není sběr dat. Copak ověření pravosti šifrovacího klíče je sběr dat?

Nalim: Media Player neodesílá, co si přehraješ, ale hledá aktualizace kodeků. A snaží se o to chvilku po spuštění, pokud hned nezačneš něco přehrávat a potom po ukončení přehrávání. Pokud mu to spojení povolíš tak už neotravuje s připojováním po dobu, která je udaná v nastavení aktualizací kodeků.

Jinak to si vážně myslíš, že by MS si posílal ty kvanta dat co si uloží "tvoje" hry? Jediné co tím chce dokazat je to aby data her byly na jednom místě. Současný stav, kdy to vyrobci her ukladali vsude možně (např. mezi dokumenty uživatele), byl neúnosný.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Fred> Aha, to jsem nevedel ... to bych od Microsoftu necekal. Stejne pouzivam Media Player classic, tak original Microsoft player nemam ani prostudovany :-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Fred, Nalim: Pravda ještě jde u Media Playeru zapnout aby odesílal takzvanou statistiku používání, která obsahuje jaké funkce a jak často uživatel používá. Ostatně dneska to dělá kde kdo. Podle toho se potom ubírá dál vývoj aplikace.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Nalim: Aha. Pak mi prosím tě řekni, jak tu můžeš psát o něčem, co vlastně neznáš. Takové lidi mám fakt hrozně rád.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Bespi: to prece delaji vsichni pisou o necem a vi to od kamarada - profika v IT a nebo to nekde precetli.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Bespi> Ale odesila ... nemluvim o stahovani kodeku ale skutecne o posilani informaci o prehranenem mediu (uz nevim detailne, ada to plati jen pro DVD, nebo Audio CD, nebo pro vsechno co clovek spusti). Vubec si uz nepamatuju duvod .. ze by zobrazni playlistu a treba informace o intepretovi/filmu?

Jak rika Fred, musi se ale tato moznost povolit.

Co se tyka her, vubec jsem netvrdil, ze se budou shomazdovat data co si ulozi hry, ale ze budou k dispozici statistiky o hrach (kdo, kdy, jak dlouho) - takhle to pisi v dnesnim clanku. Coz taky nemusi znamenat, ze to tak bude - v originalnim anglickem clanku neni o teto vlastnosti ani slovo. Nicmene jsem nasel informace o tomto primo na webu microsoftu - jsou tam docela dobre perly typu:
"The Games Explorer keeps track of the last time each game was played, to allow you to sort or filter the display of games. This data is stored locally in the registry, and is not sent to Microsoft."

A o kousek nize:

"The information sent to Microsoft is used to retrieve rich game metadata. The information collected is not used to personally identify you. It may be used to generate aggregate statistics."

Takze budou informace o hrach shromazdovny a posilany na Microsoft.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

BEspi> jak tu můžeš psát o něčem, co vlastně neznáš ...
Hmm a ty jsi udelal kompletni reverzni engineering vsech verzi a buildu Medial playeru, nebo aspon dat, ktera se snazi posilat nekam ven?

Asi ne - taky vychazis z ruznych informaci - at uz primo od Microsoftu nebo jinych.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Nalim: To takzvane posilani dat o přehrávaných CD, co popisujes, je i ve WinAMPu a mnoha jinych prehravacich.

Totéž se v Media Playeru děje i u WMA a MP3 souborů, které obsahují informaci o tom z jakého CD pocházejí a ověřuje se to k téže databázi.

Rozhodně však nejde o sběr dat.

Potom by jsi mohl řict, že každá internetová stránka, kterou navštívíš o tobě sbírá data (IP, Operační systém, prohlížeč, jestli jsi za proxy, ...).

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Bespi: Nehledá náhodou WMP i kodeky a případně další informace o každé přehrávané skladbě? Pravda ale že se mu to musí povolit, na což se zeptá při instalaci.
Ad metadata o aplikacích, myslím že ten seznam instalovaných aplikací v počítači bude pro spoustu lidí dost zajímavá informace (výrobce toho programu, konkurenčních programů, doplňků ap., spammeři, tvůrci virů, atd.)... a proto z toho nejsem zrovna nadšený.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Joker: Mám pocit, že tohle jsem už "vysvětlil".

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

No prave pisem z IE 7.0.5112.0 takze male postrehy:
1. Phishing filter sa vas po prvom spusteni opyta, ci chcete aby automaticky kontroloval stranky. Ked mu date nie, tak sa ziadny phishing nekona
2. Tabbed browsing chodi velmi slusne
3. Rychlost je tak isto velmi slusna. Hlavne pri pouziti tlacitka "back" sa ihned vrati na predchodziu stranku a nerpemysla ako IE6
4. RSS citacka funguje genialne, ziadne stahovanie feedov do nejakeho programu, ale ak pridete na stanku, ktora podporuje RSS, tak sa vam rozsvieti ikonka na ktoru ked kliknete, tak sa zobrazi HTML stranka naformatovana s prispevkami z rss.
5. Velkost instalacky je 10MB, co ma dost milo prekvapilo.
6. Pribudla "hladacia" kolonka (da sa nastavit aj google), presne ako je to v Opere.
Viac ma nenapada.
 

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

DanielD> Kdes to sebral ??

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Kar: z MSDN

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

DanielD> To vypada nejak divne ... dokonce tak divne, ze si myslim, ze je to joke. Takove nekriticke nadseni z MSIE je podezrele a hlavne ta velikost instalacky - pokud si vzpominam, tak predchozi verze mela kolem 45MB. - i kdyz , pokud odstranili nejake velikonocni vajicka typu her nebo videi, tak by mohlo byt :-).

Nebo a to je i dost pravdepodobnejsi je to naprogramovano pod .NET a pak to fakt muze byt o dost mensi.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Nalim: Zkus se zamyslet. Co treba, ze to vyzaduje WinXP SP2. A pokud jsi nekdy instaloval IE 6 na WinXP bez SP tak jiste vis, ze instalace vyzadovala taky jen par mega. Je to proste jen rozdilova instalacka.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

DanielD:
4. No bezva, uz je to skoro jako FF :)
6. Jen aby se taky dala VYPNOUT - mit tricet policek na ruzne veci me nejak nelaka, davam prednost Mozillim keywordum (prip. Mozillimu hledani).
Uznavam, ze asi nejsem ta prava cilova skupina na IE (ani Longhorn, kdyz na to prijde).
Co vyzkouset podporu HTML a CSS, pokud uz tam je neco noveho? To by asi lidi mohlo zajimat.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

To Nalim: No pockat, nekriticke nadsenie, mam to ani nie pol dna, tak ma nechajte potesit :-). Na kritiku treba pockat. Zatial to vypada dobre. Nic viac, nic menej. Teraz skusam browsovat po wareze a xxx a som zvedavy az spustim "Spybot - Search & Destroy", ze ci nieco nenajde. Inak som pouzivatel Opery...takze tak.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

DanielD: Zatim trochu pada. A pak uz do restartu Win nefunguje.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Naděje?
Podle mě existuje určitý práh podílu IE6 na trhu, od kterého se někteří webdesigneři prostě vykašlou na to hodiny studovat své stránky a hledat proč to IE nezobrazuje správně. Pokud tedy bude mít IE7 slušnou podporu CSS2, je šance že by snížil podíl IE6 a starších na trhu na tuhle hranici a následně by webdesigneři - skalní odpůrci IE přestali pro něj optimalizovat, čímž by dál snižovali jeho podíl, čímž by zase přibývali webdesigneři kteří budou staré IE ignorovat...

utopie, já vím

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

>> DanielID:
Nezapomněls prozradit, že máš celou Beta1verzi Visty? ;)

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

To Wift: Nie, mam ho na Windows XP SP2 English. Zaujimave je, ze uz aj v tejto instalacii je kontrola pravosti WXP.  Mno, ale Vista sa este len taha.... :-) Inac tak ma napada, nechcel by si ho otestovat a poreferovat aj ostatnym?
To Bespi: Mne zatial este nepadol (klop, klop, klop).

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

DanielD: No mě padá na WinXP SP2 cca každých 10 minut :-) . Ale už jsem přišel na to, že stačí sundat proces iexplore.exe a pak zas nejakou dobu funguje.
WIFT: Na MSDN je ke stazeni i samotna instalacka. Vistu mam samozrejme take.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

To Bespi: Hm, asi mu u teba nieco "nechuti..." :-) Holt je to beta. Ja zatial uz od cca. 11:00 az do teraz bez problemov. Ad-aware a Spybot zatial tak isto mlcia, co ma tesi. :-)

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Pokud nekdo ten IE7 mate, mohli by ste vyzkouset http://www.howtocreate.co.uk/wrongWithIE/ a poreferovat co uz zacalo fungovat? ;)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

>> DanielD:
Nojo, IE7 je opravdu jen 10MB instalačka pro Windows XP ;-). Takže pár drobných testíků bych udělat mohl, ale víkend mám plnej, tak jich zase moc nečekejte ;-).

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Tato diskuze je nyní společná i pro článek První dojmy z Internet Exploreru 7 Beta 1.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Tato diskuze byla založena k článku Další zvěsti o Internet Exploreru 7.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Kdo ma odvahu a nemuze to najit, existuje krasna sluzba www.filemirrors.com od Getrightu a na dotaz ie7 to najde spoustu veci. Ale lepsi asi bude stahnout novou Operu...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Joker:JJ utopie zvlast to ze by pro to webdesigneri prestali optimalizovat i dkyz tech nervu co by to usetrilo a hodin :o)

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

wift:Koukni na pixiho nebo Yuhůůvo blog a usetris si praci :)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Neni lepsi se na IE vykaslat, kdyz je tu spousta inteligentnejsich prohlizecu, napr Opera ? Souhlasim s autorem clanku, mrkvosofti proste chytaji ujety vlak ale ne a ne to stihnout, ale myslim, ze to vubec nevadi ...

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

nez cteni pofidernich starych zpravicek a domenek doporucuju radeji sledovat primo zdroj, IE Blog.
http://blogs.msdn.com/ie/archive/2005/07/29/445242.aspx
 
Spousta veci vcetne podpory standardu bude totiz az v beta 2, beta 1 je defakto alpha verzi

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Tak tohle je hnus, je to vykradeny zpulky z Mozilly a z druhy pulky z Opery.. Jinak co se tyce reload/stop, trochu bych se krotil, na dvoji fci toho tlacitka neni nic zleho (Opera to tak pouziva uz nejakou dobu), ale jeho umisteni a jina velikost a snad nahrazeni tlacitka 'Go' je nesmyslny.. menubar hned nad strankou ma snad neco spolecneho s usporadanim oken ve Viste? Pamatujou si taby adresy otevrenych stranek a hesla ve vyhledavacim policku? To je vec co nesnasim na Mozille.. Boze kdyz tenhle paskvil porovnam s Operou tak je mi uplne smutno za tech 90% uzivatelu, co tohle budou nakonec pouzivat :-/

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

WIFTe, cílem bylo objektivně zrecenzovat IE7 nebo jsi předem věděl, že ho popliveš?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

off topic: hehe maj tam Ask Jeeves to by mel Hackles radost :-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Tak takhle "objektivní" článek už jsem dlouho neviděl
 
vypadá to, že jste si nejdřív napsal článek jak je to špatně, jak tam nic nefunguje a jak se vám to nelíbí - a teprve pak jste si to pustil a udělal pár screenshotů
 
ale přeci je to od nenáviděného microsoftu, tak to prostě musí být špatné!
 
PS: k té podpoře css, rád bych viděl zdroj té stránky ze které máte screenshoty - ona to taky může mít blbě Mozilla ;)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Říkají že to má být preview uživatelského rozhraní... teda nevím jak vám ale mě to rozhraní připadá hnusné. Holt už jsem zmlsaný Operou ;)
Ad tlačítko reload/stop, ta dvojí funkce je zkopírovaná z Opery, je pravda že tlačítko stop je stejně 95% času neaktivní a když se stránka zrovna načítá tak zase obvykle nepotřebujete tlačítko reload ;)
Ale koukám že hoši z Microsoftu opět přišli na to že tlačítka která si všichni zvykli vidět pohromadě rozházejí na co nejvíce různých míst.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Internet Explorer je nejvetsi smejd, co znam. Stejne ho pouzivaji jenom BFU. A jeho hroznou kvalitu tahle verze jeste znasobila. Navic opravdu uplne trapne vsechno ukradli od konkurence, coz je ostatne u Microsoftu normalni. Jeste ze ho nepouzivam.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Na rozdiel od niektorych prispievatelov si myslim ze je to dobry clanok. A som rad ze beta verzia programu IE7 je vlastne alfa (ako som sa dozvedel v jednom prispevku asi od MS). Takze final bude omnoho lepsi. Nie som totiz fanusik. Som neodbornik (v pocitacoch I386) a uzivatel platformy I386 ktory chce dobry program a je mu jedno od koho.
Aj ked produktom MS sa vyhybam. Od prveho nainstalovania firewall od inej firmy ako MS. Ked som zistil ze prehravac od MS ktory prehraval legalny audio-fajl sa snazi zhruba v tretine nahravky uporne komunikovat cez internet. Neviem ci s Bilom alebo... Ihned som odskusal alternativne prehravace a tie mlcali. Teda na internete - audio slo perfektne.
Este trochu bokom ku WINDOWS VISTA. Asi to nebude zly operacny system ved v MS su velmi dobri programatori. Neviem co bude obsahovat ale som presvedceny ze bude mat jeden superprimat. Bude to najprepracovanejsi a najvacsi spyware aky bol doteraz napisany. A fanusikovia MS sa budu musiet s tymto faktom zmierit a zaplatit tuto vlastnost.
Otazkou je ci od Wxp vyssie sa da hovorit uz o operacnych systemoch. Ich instalaciu a vlastnosti moze uzivatel modifikovat iba minimalne (ja si myslim ze nedostatocne). Myslim ze tento fakt podporuje aj vyskyt enormneho mnozstva utilit na upravu a zostihlenie WIN98 a Wxp.
Myslim ze moja firma bude nutena prejst na OpenSours produkty a to hlavne z dovodu enormneho vyskytu zabudovaneho Spyware v MS programoch novej generacie.
Privital by som obsialhly a moze byt aj rozsiahly clanok na tuto temu od odbornika (nie fanusika MS alebo 'odbornika' financovaneho MS). Dakujem.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

 Zdenek @
Optimisto! 
Na zacatku roku jsem delal v knihovne, na dotaz mohu pouzivat Mozillu? Jsem se dozvedel: Ne! Reditel to zakazal. Ted delam jinde, situace stejna. Only IE :-((((( Kdyz jsem si ztezoval kamaradce dela, ze jeji kamarad dela sitaka, kde nevim, vedeni mu kategoricky zakazalo Mozillu pouzivat, jen IE...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

IE7 bude pekny smejd... v zadnem pripade neprekona ff a ani zdaleka ne Operu... je to hrozna skoda, ze ti lide, ti BFU, kteri budou mit vistu budou pouzivat tenhle odpadek.
ve skole mame zakazane stahovani cehokoliv a je to taky jen IE only. na dotaz zda - li muzu stahnout operu (samozrejme sem to spravci site peclive vysvetlil) byl dotaz jasny: "ne ne, v zadnem pripade". timto klesl muj respekt k nemu... proc bych si nemohl stahnout operu? bude to bezpecnejsi (pozn. ten "spravce site" nemel nikde nainstalovaneho nic, co by pripominalo ad aware, nod 32 ci neco podobneho a to tam denne bylo mega lidi na netu pres ie.........). takze tam a jedine tam jsem po opravdu dlouhe dobe MUSEL pracovat s ie, coz mi jen pripomelo, jaky hnuj to je a ie 7 nebude nic jineho.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Fascinuje mě, jak spousta lidí ví předem, že IE7 bude na houby. Poté, co měli možnost vidět preview UI v beta verzi.
Sám používám FF, protože má věci, které mně v IE chybí (ne, tabbed browsing to není - vadí mně, že přepínání přes ctrl-tab jde použád dokola a ne jako okna ve Windows - poslední dvě použité a pak až podle toho, kdy jsem ho naposled použil - neumí to nějaká extenšna?)
Prostě: pokud nemáte rádi MS, řekněte to rovnou, ale nehledejte si záminky a nevěštětě budoucnost!
BTW: zrovna v tomhle fóru v tom hrozném IE není tučné písmo problém, ale jak na to ve FF jsem zatím nepřišel :-(

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Tak mě zajímá, v které verzi IE bude možno vytisknout širší stránku bez oříznutí pravého okraje. Zatím si této "drobnosti" snad nikdo nevšiml a nebo to nikomu nevadí.
 

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

fr: děláš si srandu? Přece WIFT psal, že IE7 to neořezává!

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

To rozhranie sa mi nejako ... nepaci. V robote mam Maxthona (musime mat IE tak apson toto) a mam pocit ze aj ked je to "blba nadstavba" je ovela cistejsi a ucelnejsi ako IE7. No, uvdime co Beta2. Ale ak ma byt toto prezentacia GUI ze ako to ma finalne vyzerat a co to ma robit ... tak sorry, sklamalo ma to..

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Abych jenom nechválil: to prohazování tlačítek stop/refresh je na houby, bo osobně používám refresh nejčastěji v případě, kdy se stránka "zasekne". Naopak umístění jinak je fajn, když kolem nebude nic důležitého,m nestiskne to člověk omylem.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Libb: tlacitka nepouzivam odkedy som objavila mysacie gesta kedysi davno v opere :-) plus vzdy funguje escape a F5 :-)

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Snažil jsem se být vůči betě IE7 nezaujatý. Mno, možná se to nepovedlo, ale beta IE7 a final IE7 e budou (doufám) ještě hodně lišit. Fakt, že to byla vlastně jako alfa (spíše než beta) jsem před testováním nevěděl (takže jsem se vlastně s odhadem trefil). Neodsuzuju IE7 ještě před finálním vydáním. Opakuji: Doufám, že se bude od téhle bety výrazně lišit.

>> Shinnitchika:
Já, když jsem ještě dělal tam, kde se musel používat IE a nic jiného, tak jsem IE používal jen na intranetoviny, protože v ničem jiném nechodily (byly šity na míru nekorektnímu chování IE). Pro přístup na internet jsem si používal Mozillu a nikoho se neptal, jestli smím nebo ne. Beztak málokdo věděl, co to ta Mozilla je zač. Na to je nejlepší se vůbec neptat ;-).

>> Libb:
Mno, nevím, jak u FF, ale u Mozilly mi vyhovuje přepínání mezi taby klávesama Ctrl+PageUp / Ctrl+PageDown. Ale to má asi na svědomí rozšíření MultiZilla, teď si nejsem jist.
A co se týče možnosti psát v tomto fóru pomocí různých druhů písma, tak to je zase specialita IE. Proto to v něm funguje.

K "myšozkratkám": V době, kdy jsem takovou věc objevil kdysi u MyIE2, tak se mi to docela líbilo. Postupem času jsem to přestal používat, protože přes klávesnici jsem to zvládal výrazně rychleji. Pro mě osobně jde nyní o zcela zbytečnou záležitost. Takže myšozkratky nehodlám v budoucnu jakkoli hodnotit.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

WIFT: osobně hozně nerad přenáším ruku z myši na klávesnici. Takže při browsení dělám myší všechno. V práci mám ve FF mouse gestures, doma mám myš MS Explorer a Zp+t mám nadefinované na bočním tlačítku.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

"Novinka" správa doplňků je už v IE v XP SP2.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

WIFT: nepoužívejte v článku dvojitý zápor, čeština to sice povoluje, ale zní to štrašně. Pokud se řekne: "není neznámo", tak to znamená že "je to známo". Dvojítý zápor jsem vždy slyšel od vysokoškoláků, kteří tím chtěli prezentovat svoje vzdělání. Dvojitý zápor je běžný v němčině a angličtině a byl bych rád, kdyby se na něj v češtině již zapomělo. Jinak by mě zajímalo, zda ten Internet Explorer 7 byl již od Microsoftu nastaven s lištou adresy nahoře nebo jste si to takto při testu nastavil. Je to absolutně nepraktické, protože při zadávání adresy by se musel kurzor myši přesouvat z plochy stránky přes všechny spodní lišty.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

sak_nehori: Ono je to celkem rozumné, když je download zakázaný a někdo se zeptá admina jestli by si mohl stáhnout *cokoliv* tak automaticky odpovídat že ne. Nicméně nenechte se omezit Microsoftí představou že všechno se musí napřed instalovat, stačí si nahrát Operu nebo Mozillu na flashdisk a svištíte ;)
Libb: "vadí mně, že přepínání přes ctrl-tab jde použád dokola a ne jako okna ve Windows" - Opera to umí a na FireFox je rozšíření které to umí taky.

Ohledně věštění: Já vím že finální IE bude jinačí (doufejme o hodně), ale tohle má být něco jako preview uživatelského rozhraní tak kritizuju uživatelské rozhraní.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Myslim ze zustanu u opery tenhle diravy hnus mi za to nestoji

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Hnus, Firefox je aj tak najlepsi....

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

>> IE user:
Sypu si popel na hlavu, to jsem vakt přehlíd :-).

>> Trashman:
Dokud bude čeština tak kouzelná, jaká je, nebudu se vyhybat ani takovým frázím, jako je "nemůžu neříct, že tě nemám nerad" ;-).

>> Libb:
Tak jsem asi neschopný uživatel myši, protože pro mě je pořád rychlejší (a snad i snazší?) přesunout ruku z myši na klávesnici a udělat klávesovou zkratku.
Druhá možnost je, že nejsem schopne se myšozkratky naučit.
A třetí možnost přikládám tomu, že jsem se ještě možná někde v hloubi duše nesmířil s tím, že myš je nedílnou součástí PC (uměl jsem ovládat klávesnicí DOS, umím tak ovládat i Windows, ale klikat na odkazy na www stránce bez myši, to je je fakt pakec ;-)).

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

joker: jak se to rozšíření jmenuje? To je asi poslední věc, co mně na FF vadí
 
WIFT: neschopný? proč...? já jsem psal, že jsem jen lenivý. Osobně potřebuju kolečko na scrolling a tlačítko na back, což jsem doma vyřešil čtvrtým tlačítkem a v práci jednou gesturou. Co za zkratky prosím tě používáš?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

>> Libb:
Mno, backuju backspacem, rolluju kolečkem - a přijde mi, že mi to docela de ;).

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

To je na tom najlepšia sranda, že práve keď sa vypne WGA tak pôjde Windows/Microsoft Update
http://home19.inet.tele.dk/jys05000/

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Trashman:
Jediný dvojitý zápor v angličtině na který jsem narazil bylo: "We don't need no education..." :). Nechápu, jaks to myslel, zato si pamatuji, že nám kdysi ve škole zdůrazňoval angličtinář, že to je never, ever.
Němčinu moc neznám, ale ty dvojité zápory si taky nějak nevybavuji.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Je to prave naopak. Ani anglictina, ani nemcina dvojity zapor nepouzivaji, kdezto cestina ano, a to zcela prirozene.

Nebo Vy rikate treba "chci nic", "vidim nikoho" misto "nechci nic", "nevidim nikoho"?

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Sorry, podepsal jsem ten predesly prispevek jako Trashman, misto abych napsal, ze jde o reakci na Trashmana.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Trapny pokus opicit se po Firefoxu...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Preco ste k.ua nenapisali, akoje s (ne)podporou standardov ??? Pre blbych: XHtml, CSS, xml apod.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

nevíte jak se aktivuje čeština? díky

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.