Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Doogee S95 Pro je démonem mezi telefony pod 8 000 Kč. Máme pro vás slevový kupón

PR článek
Jen málokterá značka dokáže svádět bitvu mezi cenou a kompromisy tak ladně jako modely od společnosti Doogee. Jejich nejnovější kousek by papírově dokonce hravě strčil do kapsy vlajkové lodě mediálně známějších značek. Posviťme si na něj.

Mobilní telefon Doogee S95 je papírově skutečně impozantním telefonem, který při čtení evokuje vyšší cenovou. Osmijádrový procesor Helio P90 vydupe nejvyšší výkon u jakékoliv aplikace, kterou mu necháte schroustat. Vnitřní paměť o velikost 8 GB RAM se postará o to, že se na telefon budete moci spolehnout ještě v několika příštích letech. A 128GB úložiště s podporou paměťových karet zajistí, že se při pořizování fotek a videoobsahu nebudete muset upejpat. 

Zadní fotoaparát následuje trend současné doby, kdy kombinuje trojici čoček pro kvalitní zoom a hloubku ostrosti. Hlavní čočka disponuje neuvěřitelnými 48 Mpix, které podporuje dvojice 8 Mpix čoček s možností až desetinásobného zoomu a ultrawide snímků a zorném poli až 117°.

Doogee S95 Pro se dále rozhodl zodpovědět palčivý problém výdrže telefonů, kdy jeden tábor uživatelů preferuje tenké tělo, byť s každodenním nabíjením, a druhý tábor naopak preferuje delší výdrž bez nutnosti tak častého nabíjení. Doogee S95 Pro proto disponuje vlastní baterií s již tak dostačujícími 5150 mAh, ale také pouzdrem s dodatečnými 3500 mAh, které stačí pouze připojit na zadní stranu telefonu.

Samozřejmostí dnes již je podpora bezdrátového rychlého nabíjení, konektor typu USB-C a voděodolnost s certifikacemi IP68 a IP69 a MIL-STD 810G, díky kterým si zaplave i v půl druhého metru vody po dobu 30 minut.

Doogee S95 Pro seženete na tuzemském trhu okolo 11 500 Kč. Na Aliexpressu však tentýž model seženete o třetinu levněji, uplatníte-li kupón „DGS9530OFF“ (bez uvozovek), tedy za senzačních 7800 Kč. K dispozici je ovšem i levnější varianta s 6 GB RAM za neuvěřitelných 4700 Kč, nebo naopak dražší varianta s 8 GB RAM a 256GB úložištěm za 8700 Kč. Kupóny pro všechny tři modely platí stejný. Doprava do České republiky je zdarma.