Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Gravírky s neuvěřitelnými slevami: Ušetřete až 56% a tvořte originální dárky

PR článek
Dneska již nemusíte být šlechtic, abyste si své osobní věci mohli vyzdobit ozdobnými ornamenty, logem společnosti či motem. K tomu vám bohatě stačí obyčejná gravírovačka.

Zdroj: Shutterstock

Již od pradávna chtěli majetnější lidé a šlechtici dát najevo na první pohled, že mají více peněz. Jedním ze znaků samozřejmě byl bohatě osedlaný kůň či krásné oblečení. Dalším znakem skutečně bohatých lidí byla potřeba mít zbroj, sedlo i obaly knih opracovány zkušeným rytcem, který jim tam dokázal zpodobnit jejich monogram, heslo rodu či rodový erb a další ornamenty.

V dřívějších dobách byl rytec velice draze placená pozice, kterou si každý šlechtic hlídal. Postupně tuto činnost převzali zlatníci, ale i ti rytectví provozují jen okrajově. Naštěstí díky moderním technologiím si dnes prakticky každý může v domácích podmínkách připadat jako šlechtic, a to díky gravírovačkám. Ty umožňují vyrýt si na zadní stranu mobilu, notebooku či kožené brašny jakýkoliv obrazec, text či logo vaší firmy. Na trhu je celá řada gravírek, ale my jsme si připravili pro ukázku dvě, které aktuálně naleznete až v -56% slevě. 

SCULPFUN S30 PRO 10W

První gravírkou je Sculpfun S30 PRO 10W, která je vybavena 32bitovou základní deskou Air Assist a vzduchovým čerpadlem, díky čemuž je výsledná rytina velice čistá a je dokonce vhodná i pro výrobu skvostných dárků. Laser je u této gravírovačky dostatečně výkonný, aby přeřízl 10 mm balsové dřevo či 6cm překližku.

Uživatele potěší jistě i maximální rozměry gravírovaného objektu, a to 410 x 400 mm, což je dostačující i pro gravírování notebooku. Na této gravírovačce naleznete i vysokotlakou vzduchovou asistovanou kovovou trysku, díky které jsou z gravírovaného předmětu odfoukávány i ty nejmenší částečky a řez je neskutečně čistý.

V neposlední řadě je potřeba zmínit i velice robustní konstrukci a odolný rám z pevné hliníkové slitiny, která má sama o sobě nosnost až 50 kg. Musíme zmínit i možnost rozšíření gravírovací plochy na 935 x 400 mm díky rozšířující sadě.

Gravírovačku SCULPFUN S30 PRO 10W nyní pořídíte v -56% slevě v internetovém obchodě Cafago, který vám ji navíc doručí zcela zdarma již do 1-2 pracovních dní. Využijte při nákupu slevový kupón LALA pro dodatečnou slevu. 

Creality 3D Falcon2 22W

Tento druhý model Creality 3D Falcon2 22W je výkonnější než první a disponuje čtyřmi výkonnými 6W laserovými diodami. Zároveň jsou tyto laserový diody velice jemné s přesností 0,1 mm. Tato gravírovačka také dokáže řezat až 15 mm silné dřevo, 10 mm akryl či 0,05 mm nerezový plech, a to jedním jediným průchodem.

Za zmínku určitě stojí i rychlost gravírování, která je až 25 000 mm/min, a maximální gravírovaná plocha 400 x 415 mm. I zde se nachází funkce Air Assist, která spolupracuje se softwarem LightBurn, kde si můžete upravit proudění vzduchu tak, aby odváděl kouř a odstraňoval veškeré drobné nečistoty. Toto zařízení je natolik robustní a výkonné, že se dá použít nejen pro domácí použití, ale také k profesionálním účelům, a to i vzhledem k jeho rychlosti.

Prémiovou gravírovačku Creality 3D Falcon2 22W nyní pořídíte v -29% slevě v internetovém obchodě Cafago, s dopravou zdarma za 7-15 pracovních dní. Využijte při nákupu slevový kupón FALCON2 pro dodatečnou slevu.