Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Gravírování zvládnete i sami doma. Vložte něco osobního do každodenních předmětů

PR článek
V dnešní době je módní personalizace každodenních předmětů a jejich zdobení vlastním nápadem, symbolem, důležitým datumem či citátem. Většinou tyto osobní předměty jsou drahé a nenabízejí možnost experimentování. S domácí gravírkou si však můžete vyhrát, neboť vás výsledný předmět prakticky nic nestojí. A své využití najde ke každé příležitosti.

Zdroj

Již dávno neplatí, že gravírování je výsada zlatníků, protože nejnovější technologie jsou natolik intuitivní, že s nimi dokáže zacházet prakticky každý. Jedna z častých voleb uživatelů je i laserová gravírka SCULPFUN S9, kterou si oblíbili nejen designéři, ale také profesionální rytci i kutilové. S pár plíšky nebo kartony si tak můžete udělat například model cedulku na poštovní schránku, citát na váš kryt pro mobilní telefon, štítky se jmenovky pro vánoční dárky, láskyplný přívěšek pro drahou polovičku nebo třeba jen reklamní předměty pro vaši živnost od podtácků po nápadité vizitky. 

Gravírka SCULPFUN S9 používá jednu z nejnovějších technologií 5,5W laserového diodového paprsku, který se má extrémně jemné zaostření 0,06mm a díky tomu pracuje s nadprůměrnou přesností. Gravírka se nemusí používat jen na domovský štítek či označení vašich dveří, ale dokáže dokonce řezat až 15mm tlusté dřevo, 1cm tlustý akryl a poradí si i s keramikou či nerezovou ocelí.

U některých gravírek bývá problém, že mají podobu spíše takové pistolky a kvalita výsledného díla tak závisí na přesnosti vaší ruky s tím, že při sebemenším cuknutí je dílo zkaženo. To naštěstí zde nehrozí, protože gravírka SCULPFUN S9 má pevnou konstrukci, která právě zajistí stabilitu a vysokou přesnost řezu.

Samotná montáž konstrukce je pak hotová během 10 – 20 minut a celé zařízení pak komunikuje s moderními sofistikovanými aplikacemi, jako jsou LaserGRBL, LigtBurn, Benbox, GrblController či LiteFire. Z toho vyplývá, že tato gravírka je kompatibilní jak s operačním systémem Windows, tak s operačním systémem MacOS a podporuje i celou řadu formátů od JPG, BMP, PNG po DXF, SVG, G-code a mnoho dalších.

Gravírka disponuje i nejrůznějšími bezpečnostními prvky, jako je například kryt pro odstínění až 98% ultrafialového světla pro ochranu našich očí. Dále má speciální ocelovou desku, která zase chrání podložku před propálením a poškozením laserem. Využijte slevový kupón CCNS9 při nákupu v internetovém obchodě CAFAGO a získejte více než 30% slevu. Zboží je zasílané ze skladu v v rámci Evropské unie s dopravou zdarma.