Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Hledáte kvalitní optický internet? Brno se může spoléhat na Faster CZ

PR článek
Už asi jen málokdo z nás si dokáže představit byť jen jediný den bez připojení k internetu. Přístup k nekonečnému přísunu informací je dnes klíčový a rozhodně se na tom nic v dohledné budoucnosti nezmění. Naopak, internet je dnes nepostradatelný pro nesčetné množství činností. Proto bychom při výběru poskytovatele internetu měli být pozorní. Asi nikdo z nás totiž netouží po internetovém připojení, které není spolehlivé. Internet má zkrátka běžet hladce a zcela bez starostí.

Pokud jste z Brna, máme pro vás skvělé řešení. Spolehlivý optický internet totiž nabízí společnost Faster CZ. Optická síť je pro svou rychlost, odolnost a spolehlivost považována za nejlepší možnost pro internetové připojení. Pokud tedy máte zájem o internet Brno, není nad čím uvažovat. Faster CZ nabízí internetové připojení s přenosovou rychlostí až 1000 Mbps. Každý klient ovšem získá služby sestavené přímo na míru, aby co nejvíce vyhovovaly jeho požadavkům.

Nepřetržitá podpora

Jen ten nejlepší poskytovatel internetu Brno dokáže svým klientům nabídnout nepřetržitou podporu, která vás nikdy nenechá na holičkách. Technici jsou k výjezdu připraveni v kteroukoliv denní hodinu. V případě poruchy tak nehrozí, že byste bez internetu byli déle než je nezbytně nutné. Většinu požadavků jsou navíc schopni odbavit v řádu okamžiků přímo ze svého servisního střediska. 

Internetové hrozby není radno podceňovat. Faster CZ proto myslí také na bezpečnost svých klientů a na to, aby se jim všechna rizika spojená s využíváním internetu vyhýbala. Proto nabízí službu s Ochrana proti DDoS, která uživatele chrání před síťovými hrozbami. Náročnější klienti pak mohou využívat také rozšířenou službu PRO, která nabízí přístup k detailním informacím o případných útočnících a rozšířenou technickou podporu.