Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Humble 2K Bundle: pořidte si Bioshocky, Mafii II či nejnovější XCOM za 400 Kč

Několik her od 2K s neodolatelnou cenovkou, to je nejnovější Humble Bundle. Zaplatíte-li pouhých 20 dolarů, bude v balíku i XCOM a Bioshock Infinite.

Tipuji, že tenhle balík vydělá opravdu hodně peněz. Ač Bioshock zcela jistě nedosahoval kvalit System Shocku 2, na jehož morálního nástupce jej dobový marketing pasoval, přesto šlo o výtečnou hru. Navazující Bioshock 2 a zejména poslední Bioshock Infinite jen potvrdily, že Ken Levine hry umí. Připočtěme k tomu druhou Mafii z českých luhů a hájů, nejnovější XCOM a další tituly (ještě nějaké přibudou) a máme balík, který je jednoduše neodolatelný.

Humble 2K Bundle můžete mít za libovolnou cenu. Pokud zaplatíte více než průměr (aktuálně něco řpes 7 dolarů), získáte právě Bioshock 2 či Mafii II a Spec Ops, pokud zaplatíte alespoň 20 dolarů, dojde i na Infinite a XCOM. Všechny hry vám budou následně k dispozici pohodlně na Steamu a přispějete na dobrou věc.

Tento balík vydělal již přes 1 milión dolarů, a to do konce akce zbývají téměř dva týdny. Opět převažují uživatelé platformy Windows, což je logické, většina her v balíku není k dispozici pro Linux (XCOM čerstvě ano). Opět ale platí, že půrměrně platí nejvíc linuxáci.

Zdroje: 

Humble Bundle

David "David Ježek" Ježek

Bývalý zdejší redaktor (2005-2017), nyní diskusní rejpal.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Humble 2K Bundle: pořidte si Bioshocky, Mafii II či nejnovější XCOM za 400 Kč

Středa, 9 Červenec 2014 - 21:40 | Vladimír Čunát | Nee, zrovna před týdnem jsem XCOM koupil.
Středa, 9 Červenec 2014 - 20:17 | corwin78 | Přesně, XCOM už mám, Mafia 2 taky (i když té se...
Středa, 9 Červenec 2014 - 17:37 | DRK | Běžet ten bioshock na linuchu tak o tom i uvažuju...

Zobrazit diskusi