Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Intel přidá do mobilní řady „Sandy Bridge“ ještě čtyři úsporné Core i7 procesory

Intel Core i7 logo

Uvedení procesorů postavených na mikroarchitektuře „Sandy Bridge“ se kvapem blíží a spolu s tím se upřesňují plány Intelu. O chystaných mobilních modelech těchto procesorů se ví už mnohé, nicméně taiwanští výrobci notebooků nyní skrze server DigiTimes prosakují, že k nim přibudou ještě čtyři modely. Do tabulky si je dávat zatím nebudeme, protože neznáme jejich parametry, avšak podle modelového značení je jasné, že půjde o kousky vesměs úsporné: 2640LM, 2620LM, 2610LM a jeden „ultra-úsporný“ 2630UM, všechno Core i7.

Co by možná mohlo někoho také zajímat: bude „občerstvena“ též značka Celeron, neboť Intel má údajně v plánu levný model označovaný jako B801. Vzhledem k tomu, že se o něm hovoří v souvislosti s uvedenými úspornými Core i7, odhadujeme, že i tento Celeron B801 bude postaven na mikroarchitektuře „Sandy Bridge“.

Zdroje: 

WIFT "WIFT" WIFT

Bývalý dlouholetý redaktor internetového magazínu CDR-Server / Deep in IT, který se věnoval psaní článků o IT a souvisejících věcech téměř od založení CD-R serveru. Od roku 2014 už psaní článků fakticky pověsil na hřebík.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Intel přidá do mobilní řady „Sandy Bridge“ ještě čtyři úsporné Core i7 procesory

Úterý, 16 Listopad 2010 - 11:13 | DTS maniac | Super zprávy ;-)

Zobrazit diskusi