Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Intel s Micronem jsou ve při, rozvodové řízení IM Flash připomíná telenovelu

Intel s Micronem jsou vepři.

+1
+6
-1
Je komentář přínosný?

heh, takze Fotobob a Mali meli pravdu a 'experti' RadecekH, SGaba a Rajnoha vedeli uplny hovno a jenom machrovali.. ((: pobavte se jejich moudry..

https://diit.cz/clanek/intel-ztraci-zajem-o-3d-xpoint/diskuse#comment-11...

+1
+8
-1
Je komentář přínosný?

RadecekH a jeho argument o "chápání textu" je, jak se zdá, trvanlivějšího charakteru. :D :D :D

https://diit.cz/clanek/nvidia-neobjednala-vyrobu-7nm-gpu/diskuse#comment...

(sorry, musel jsem si rýpnout)

+1
+6
-1
Je komentář přínosný?

Je to Hulán, či nie? ;)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Nevím a je mi to celkem jedno. Nemám problém s kýmkoli souhlasit/nesouhlasit. Vycházím vždy jen z toho, co tvrdí, ne kdo to tvrdí.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Stejně i když dojde k jakémusi rozvodu v případě 3DXpoo, tak si myslím, že intel stejně potřebuje micron a micron intel (micron vyrábí na intel procesech, intel využíval v hojné míře paměti micronu, ať již v consumer/enterprise SSD, tak i na FPGA, kde je ještě možné HMC tu a tam potkat). IMFT se mi jevil ze začátku spíš takový, že intel poskytuje výrobu, micron IP na paměti. Jestli se pletu, opravte mne :)

Btw. ten "rozchod" se týká jen 3Dxpoo pamětí, nebo celkově IMFT? Né že bych měl problém porozumění textu, ale jirka píše o IMF a následně 3Dxpoo a babo raď, jestli je to tak či onak.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Když se daří, tak se daří!

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Intelu to posledni dobou nejak nejde.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Lybiška smrdinká od hlavišky, glum glum. :-)

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

moc mi to dle toho článku a toho předchozího který tu vyšel neleze do hlavy,ale autor mi to vysvětlí. Micron měl opci a podíl im flash koupil,ale tady se stále uvádí že intel ztratil zájem o xpoint. Tak proč se intel s micronem soudí,aby micron koupil od intelu patent na xpoint o který nemá zájem?

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Puvodni clanek:
"Těžko říct, zda Intel vidí budoucnost jinde, nebo technologie nenaplnila jeho očekávání, případně za rozhodnutím stojí něco zcela jiného, ale rozhodl se přenechat svůj podíl v IM Flash druhému zakladateli - Micronu."

Vcerejsi:
"Problém spočívá v tom, že jednotliví zaměstnanci odcházejí buďto k Intelu nebo k Micronu - ne vždy však k firmě, od které do IM Flash přišli a ne vždy ke spokojenosti firmy, která o ně přichází."

Intel se rozhodl nepokracovat v IMFlash, skoncit joint venture a prodat svuj podil v te firme Micronu (opce). Ale evidentne jsou tam slozite IP vztahy. A Intel si samozrejme svoje IP (nebo ty, na ktere si mysli ze ma narok) chce chranit.

Soud probiha o jednotlive zamestnance, pac jim z hlavy nic vymazat nemuze :) Jakmile se Intel a Micron definitivne rozvedou, budou zase vzasade konkurenti. A zamestnanci casto maji specialni dolozky, ze nemuzou pracovat u konkurence po nejakou dobu. Tuhle zamotanost bude prave resit soud.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

o zaměstnance možná,ale na tomto serveru stále plkají že intel stratil o 3dxpoint zájem,to je asi jediný server na světě. Intel to prodat musí né že stratil zájem. https://www.svethardware.cz/micron-opravdu-odkoupi-podil-intelu-ve-spole...

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

„Micron měl opci a podíl im flash koupil,ale tady se stále uvádí že intel ztratil zájem o xpoint. […] Intel to prodat musí né že stratil zájem. “

Už jsem to psal několikrát, takže nevím, jestli něco změní, když to zopakuji: Takhle to opravdu neproběhlo. Ano, Micron měl opci, ale k žádnému nucenému prodeji proti vůli Intelu nedošlo. Jednak proto, že opce byla závislá na naplnění zcela konkrétních podmínek a jednak (a to hlavně) proto, že Intel už v polovině loňského roku oznámil, že spolupráce skončila. Odkup ze strany Micronu tak byl logický důsledek, se kterým Intel počítal. Ze strany Micronu tedy byla opce využita nanejvýš do smyslu předkupního práva. Rozhodně ne jako nucený prodej, se kterým by Intel nesouhlasil. Těžko by o kvartál dříve ukončil spolupráci, kdyby měl zájem na jejím pokračování. Časová posloupnost je jasná: ukončení spolupráce, prodej.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.