Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Internetová televize Telly: 6 důvodů, proč byste ji měli chtít

PR článek
Patříte mezi nadšené sportovní fanoušky? Chcete se vzdělávat u historických dokumentů? A ocenili byste nespočet pohádek pro vaše děti? Pokud jste odpověděli kladně, bude se vám hodit předplatné internetové televize Telly, kterou si můžete pamatovat jako DIGI TV. Ptáte se, proč se vám to vyplatí?

1. Tolik kanálů, že se vám zatočí hlava

Patříte-li do generace Čechů, kteří vyrostli na 4 televizních kanálech, pak vás Telly přenese do zcela nové audiovizuální dimenze. V rámci Velkého balíčku získáte 129 různě zaměřených kanálů, mezi nimiž nechybí filmový Cinemax, sportovní Premier Sport a Eurosport, Cartoon Network a Disney Channel pro ty nejmenší diváky nebo National Geographic, který ocení každý milovník přírody. A to není zdaleka všechno!

2. Čtyřikrát více zábavy

Mají členové vaší domácnosti různý vkus, a tak se často nemůžete shodnout, na jaký program se budete dívat? S Telly si každý vybere přesně to, na co má zrovna náladu. Internetovou televizi Telly totiž můžete bez jakéhokoliv příplatku sledovat až na 4 zařízeních! Kromě obligátní smart TV si oblíbený obsah můžete přehrát třeba i na chytrém telefonu, tabletu, počítači, Apple TV nebo Xboxu. Ti, kteří nemají smart TV Samsung nebo Android TV, můžou využít pronájem kvalitního set-top boxu Arris.

Internetová televize Telly

3. Neodolatelná cena

Telly disponuje třemi balíčky – Velký, Střední a Malý. A ať už dáváte přednost sportovním zápasům, rádi sledujete dokumenty o přírodě nebo vás nejvíce lákají hollywoodské trháky, s námi můžete sledovat první tři měsíce více než 120 kanálů bez ohledu na to, jaký balíček si zakoupíte. Ptáte se, jaká je cena balíčků? Radost bude mít i Vaše peněženka, protože nejvyšší balíček pořídíte jen za 600 Kč měsíčně!

4. Stabilní podívaná v nejvyšší kvalitě

Pokud bývá ve vašem místě bydliště horší internetové připojení, nezoufejte. Díky nasazení kodeku H.265 vám Telly zaručuje plynulé přehrávání pořadu ve vysokém rozlišení i při nízkém datovém toku. Stručně řečeno, i se slabším internetem a nízkou rychlostí připojení si můžete dovolit sledovat Telly TV v nejvyšší kvalitě. A to se vyplatí.

Dárek k internetové televizi Přes 120 programůOstrý obraz bez příplatkůNerušená podívaná díky stabilní internetové televizi Telly

5. Obraz ve špičkové kvalitě

Komedie, drama, horor nebo komiksový blockbuster? Ať už preferujete jakýkoliv žánr, každý snímek si nejlépe vychutnáte v HD kvalitě. V rámci Velkého balíčku můžete v HD sledovat 76 kanálů, Střední balíček jich pak v nejvyšší kvalitě obsahuje celkem 59. Televizní vysílání přes internet s Telly vás přesvědčí o tom, že se domácí sledování filmu může vyrovnat návštěvě kina. Tak si nezapomeňte nakoupit zásoby popcornu!

6. Cestujte po Evropě i v čase

Vysílání internetové televize Telly si můžete užívat jak v Česku, tak i ve všech zemích Evropské unie. Odteď si všechny oblíbené pořady nebo sportovní zápasy nebudete muset odpírat ani na cestách. Jediné, co k tomu budete potřebovat, je stabilní internetové připojení. Další předností digitální televize přes internet je možnost sledovat vysílání i zpětně nebo si nahrát oblíbený pořad, který zrovna nestíháte, a podívat se na něj, až se vám to bude hodit.