Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Jak být na dvou místech zároveň? Čtěte výhody IP kamery, nyní ve slevě

PR článek
V dnešní zrychlené době není od věci mít vše pod kontrolou. Třeba být na pracovní schůzce a u toho vědět, co se děje doma nebo zda se zaměstnanci neflákají. K tomu všemu nám pomůže IP kamera.

Kolikrát by se nám hodilo být na dvou místech zároveň. Ať už jste majitelé podniku a nemůžete spát ze strachu před zloději, chcete mít své zaměstnance pod kontrolou, potřebujete v pracovní době ohlídat dítě, své domácí mazlíčky nebo třeba starou nemocnou maminku, dozajista využijete možnosti, které nabízí IP kamera. Také si můžete pohlídat, že vaši staří rodiče nenaletí podomním prodejcům, kteří to i v dnešní době nadále zkoušejí. 

IP kamera se v současnosti stává nepostradatelným pomocníkem v domácnostech i na pracovištích a pouze nyní lze zakoupit v časově omezené slevě. Díky ní můžete mít pod nepřetržitou kontrolou jakýkoliv prostor chcete. K tomu vám pomůže velký zorný úhel, který činí 355° v horizontální rovině a 70° ve vertikální rovině.

Funkce nočního vidění vám umožní snímat jakýkoliv prostor či osobu v denní či noční dobu. V kombinaci se zabudovaným detektorem pohybu se tak můžete hravě dozvědět, že se ve vámi snímaném prostoru cosi děje.

Co se týče konektivity a ovládání, je IP kamera vybavena připojením na wi-fi a komunikací s cloudem. Vše tak můžete pohodlně mít pod kontrolou i díky mobilní aplikaci, která vám v reálném čase zobrazuje veškeré potřebné údaje.

Zaznamenané video je pak zároveň, mimo cloud, ukládáno i na TF paměťovou kartu, která může disponovat velice příjemnou kapacitou 128 Gb. Video je zpracováváno v běžně používaném kódovacím formátu H.264 ve FullHD rozlišení. Zajímavá je i funkce obousměrného hovoru.

V praxi to znamená, že pokud používáte IP kameru pro hlídání starých lidí či dětí, můžete je v případě potřeby přes kameru oslovit, zda něco nepotřebují a oni vám, jako při běžném hovoru, přes kameru zase odpoví. Neváhejte proto už ani chvíli, a objednejte si tuto IP kameru ještě dnes ve slevě za bezmála 500 Kč včetně poštovného, tedy za polovinu oproti běžným IP kamerám na českém trhu.