Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Jak začít sázet na internetu?

PR článek
Chtěli byste se ponořit do online sázení, ale nevíte jak na to? Pak přesně pro vás je jako dělaný tento postup, jak začít sázet prostřednictvím internetu. Dozvíte se v něm vše podstatné pro to, abyste byli připraveni na to, jak úspěšně pokořit všechny prvotní nástrahy, které na vás ve snaze začít sázet na internetu čekají. Díky nim tedy zvládnete vše od registrace, přes ověření účtu až po podání prvního tiketu přes internet.

Foto: ©AndrewLozovyi/Fotky&Foto

Výběr online sázkové kanceláře

Avšak nejprve je zapotřebí si vybrat, kde vůbec budete sázet online. Zvolit můžete kupříkladu sázkovou kancelář Tipsport, která je charakteristická komplexní kurzovou nabídkou a nejlepšími akcemi. Alespoň takto to konstatuje ve své recenzi seriózní sázkařský web betserver.cz. Čím se při výběru vhodné sázkové kanceláře pro online sázení vlastně vůbec řídit?

V ideálním případě hledejte pouze takové sázkové kanceláře, které mají udělenu licenci od českého Ministerstva financí, neboť ta je garancí jejich důvěryhodnosti. Dále se zaměřte i výši vstupního bonusu pro nové hráče. A stejně tak i na komunitu, kterou má jednoznačně nejlepší právě Tipsport. Pro dlouhodobější spokojenost je pak klíčová výše kurzů a pestrost nabídky.

Registrace herního konta a jeho ověření

Jakmile máte úspěšně vybránu důvěryhodnou sázkovou kancelář, u níž chcete sázet, tak na řadu přichází vyplnění registračního formuláře. V něm na vás nečekají žádné záludnosti, de facto se jedná pouze o vyplnění kontaktních a osobních údajů. Během registrace každopádně nezapomeňte na jednu věc - pokud je to potřeba, tak uveďte všechny bonusové kódy k následnému vyplacení bonusů.

Dokončením registrace pak dojde k vytvoření dočasného herního konta. Jakmile máte vytvořeno prozatimní hráčské konto, tak pro jeho zplnohodnotnění, jež zruší většinu omezení dočasného konta, je potřeba si nechat ověřit totožnost. U jednotlivých sázkovek máte hned celou řadu možností - vaši identitu si můžete nechat ověřit na pobočce, online přes banku, nebo třeba přes Czech POINT.

Vklady, první sázka a výběr

Až budete mít vlastní hráčské konto, tak pro jeho plnohodnotné využívání (uzavírat sázky lze nicméně i z nevkladových bonusů) je potřeba provést vklad. Sázkovky nabízejí různé metody, rozšířenou metodou jsou například elektronické peněženky Skrill (Moneybookers), NETeller, dále je to klasický bankovní převod nebo hotovostní vklad.

V okamžiku, kdy vám přistanou peníze na účtu u sázkové kanceláře, tak se můžete pustit do uzavření první sázky. Kurzové sázení přes internet je velice intuitivní záležitostí - stačí kliknout na kurz u sázkové příležitosti, jež se vám pak přidá na tiket. A poté už stačí jenom potvrdit uzavření tiketu.

A to je vše. Následně ještě můžete využít výběr peněz obdobnými metodami, jakými se provádí jejich vklad.

18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!