Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Jakou zvolit 3D tiskárnu? Anet A8 za pár kaček vytiskne klidně celý ráj hraček

PR článek
3D tiskárny se v posledních letech staly ohromným lákadlem pro každého pořádného chlapa. Coby skvělý společník podtrhnou každého vašeho koníčka, zápal nebo i při práci, zejména té domácí. Jenže jakou vybrat? Zvolte ideální řešení pro nováčky až středně pokročilé, s nejlepším poměrem ceny ku výkonu.

Když se dotážete internetu, s jakou 3D tiskárnou se ponořit do tajuplného světa 3D tisku, shodnou se tuzemské i zahraniční recenze na jednom produktu. Prakticky každý výčet ideálních prvních krůčků zmiňuje právě Anet A8, která za velice líbivou cenu splňuje všechny parametry, které vás provedou na cestě od nováčka až ke středně pokročilému.

Pokud tento článek čtete včas a usmálo se na vás štěstí, pak máte jedinečnou příležitost si pořídit Anet A8 z internetového obchodu Ebay, kde ji naleznete za sníženou cenu z běžných 340€ na naprosto směšných 100€. O dovoz se stará německý prodejce, takže 3D tiskárna přijde v rámci pár dní a bez opletaček na hranicích. Kusů je bohužel jen omezené množství, a při této ceně očekávejme rychlé vyskladnění. Štěstí přeje pohotovým.


Anet A8 si hravě poradí s většinou 3D materiálů, jakými jsou ABS, PLA, HIP, PP a Nylon. Splní tak materiální požadavky většiny plánků, které si stačí jediným kliknutím volně stáhnout z internetu. Ohlížejte se po souborovém typu .STL, .OBJ nebo G-CODE. V kombinaci s intuitivním ovládáním vás od vlastní figurky, součástky, hračky nebo výstavního kousku dělí jen kliknutí myši.



Široká pracovní plocha umožňuje výtisk i velkých předmětů, jejichž tiskový objem činí 220 x 220 x 240 mm. Meze se tedy nekladou, i pokud by vaše srdce zatoužilo například po masce Dartha Vadera, repliku Mjolniru, Thanosově rukavici nebo třeba vlastní vázu pro vaši milovanou. Pomyslete, kolikrát jste zatoužili po nějaké věcičce a na internetu ji buďto nenalezli nebo vás odradila její nesmyslná cena. Na tyhle trable můžete zapomenout, mějte jednu 3D tiskárnu doma a buďte páni své vlastní fantazie.