Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Je libo výhodně 3D tiskárnu Creality nebo laserovou gravírovačku Atomstack?

PR článek
Objevte svět neomezených možností s inovativními technologickými nástroji. Dnes vám představíme dvě zařízení, která vám pomohou přetvořit nápady v reálné objekty s dokonalou přesností - 3D tiskárnu a laserovou gravírovačku.

Dejte svým kreativním vizím volnost a objevte sílu technologie, která mění pravidla hry. S trojrozměrným tiskem se vám otevírají dveře do světa designu a výroby, zatímco laserové gravírování dodá vašim projektům osobitost.

3D tiskárna Creality Ender-3 V3 SE

Prvním zařízením, které stojí za povšimnutí, je Creality Ender-3 V3 SE. Tato 3D tiskárna je populární především pro svou univerzálnost a jednoduché ovládání, které hravě zvládne i úplný začátečník. Kompaktní tiskárna s elegantním designem disponuje velkým tiskovým prostorem až 220 × 220 × 250 milimetrů.

Zařízení Ender-3 V3 SE je vybaveno přímým extrudérem Sprite, jenž zajistí plynulý přísun filamentu, včetně PLA, PETG a TPU. Funkce automatického vkládání a vyjímání filamentu vám usnadní práci. 3D tiskárna vás oslní svou tiskovou přesností, které bylo dosaženo díky pevné dvojité ose Z a ose Y se dvěma 8mm silnými lineárními kolejnicemi z oceli. V případě výpadku elektrické energie zařízení disponuje funkcí pro obnovení tisku.

3D tiskárnu Creality Ender-3 V3 SE je možné zakoupit v internetovém obchodě Cafago. Pokud v košíku použijete náš slevový kupón RTUKS3, získáte 20% slevu! Jelikož je zboží zasíláno ze sousedního Německa, vyhnete se poplatkům za CLO a DPH a navíc máte dopravu zdarma. Doručení trvá pouze 1–2 pracovní dny.

Laserový gravírovací stroj Atomstack S10 Pro

Atomstack S10 Pro je inovativní gravírovačka, která spojuje vysokou preciznost a rychlost s moderním designem a praktickými funkcemi. S velikostí paprsku 0,08×0,06 mm, 10–11W duálním laserem a offline provozem nabízí toto zařízení všem tvůrcům i umělcům rychlé a přesné laserové gravírování.

Gravírovací stroj Atomstack S10 Pro má robustní konstrukci z eloxovaného hliníku, jež zvyšuje odolnost a přesnost gravírování. Instalace gravírovačky je velice rychlá, na instalaci vám stačí 10–20 minut. Ovládání je rovněž velice intuitivní díky 3,5" dotykovému displeji. Stroj je kompatibilní s různými gravírovacími programy, například LaserGRBL nebo LightBurn, a podporuje operační systémy Win XP, Win 7, Win 8 a Win 10.

Gravírování je možné provádět s přesností 0,01 milimetru na různé druhy materiálů – dřevo, bambus, karton, plast, kůži, plošné spoje, oxid hlinitý a mnoho dalších. Když je stroj v provozu, nemusíte nosit ochranné brýle, o váš zrak se postará panoramatický skleněný ochranný kryt s filtrem, který odfiltruje 97 % nebezpečného UV záření.

Gravírovačku Atomstack S10 Pro nyní pořídíte za zvýhoděnou cenu v internetovém obchodě Cafago, který vám ji navíc doručí zcela zdarma do 1–2 pracovních dní.