Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Koledujte na svém počítači! Vyhrát můžete software i peníze

PR článek
Easter Egg
Velikonoční zvyky jsou v dnešní společnosti na ústupu. I o Velikonočním pondělí tráví mnoho lidí čas u sebe doma, zalezlí na počítačích, namísto koledování a rodinných návštěv. Proč tedy tradici neuspořádat i na naší elektronice?

O letošních Velikonocích se můžeme těšit na nespočet internetových soutěží. Na jednu z těchto akcí upozorňuje společnost EaseUS, se kterou lze vyhrát prémiové verze softwaru i peněžní obnos. Vyhrané peníze je poté možné využít zcela svobodně – nikoliv jen v rámci firemních produktů, jak to mají některé jiné firmy v oblibě.

Pravidla soutěže jsou velmi jednoduchá – nanejvýš do 19. dubna navštivte stránky společnosti, které se pro účely akce přebalily do působivého velikonočního hávu plného kraslic. Na stránkách kampaně naleznete celkem tři soutěžní vlny, kterých se můžete zúčastnit.

Soutěž o produkty i peníze

V první fázi se soutěží o produktové klíče EaseUS softwaru, zaměřující se na záchranu dat i bezpečnost napříč zařízeními, a šekové poukázky v hodnotách pěti dolarů. Větší finanční obnosy přicházejí až ve třetí vlně.

Banner 1

Mezitím proběhne fáze druhá, ve které můžete zakoupit limitovaný počet programů v extrémních slevách. Jedná se o výběr profesionálních verzí nejpopulárnějších nástrojů společnosti EaseUS – opět v duchu počítačové bezpečnosti a záchrany dat. 

Třetí vlna už se soustředí výhradně na peněžní odměny. Deset účastníků bude odměněno poukázkou na 20 dolarů (=500 Kč), proměnitelnou na PayPalu. K zařazení do výběru stačí pouze nainstalovat bezplatnou verzi softwaru EaseUS Data Recovery Wizard Free, vytvořit screenshot zapnutého programu s podpisem (jakkoliv, například v Malování) a nahrát jej na stránky. 

Uznáváme kvalitu

EaseUS Data Recovery Wizard si odnesl řadu ocenění na celosvětově uznávaných IT portálech, jako jsou CNet, PCWorld, Softonic nebo Softpedia. Vysoká hodnocení si drží i v rámci uživatelských recenzích. V krušných časech tak budete mít spolehlivou možnost, na kterou se obrátit. 

10417705 898196836871452 4872592941411718800 N

S bezplatnou verzí softwaru můžete zachránit až 2 GB ztracených dat, ať už následkem smazání, virového útoku nebo mechanického poškození. Na obnovení například rodinných fotografií nebo dokumentů ideální nástroj.

Pro záchranu větších dat už poslouží spíše prémiová verze, kterou je možné získat v soutěži buďto zcela zdarma nebo za směšnou cenu. Nezapomeňte tedy navštívit stránky velikonoční akce, aby vám tato jedinečná příležitost neunikla (odkaz). 

Akce probíhá mezi 12.-19. dubnem