Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Kompaktní projektory Wanbo - až 200" velká obrazovka pro domácí kino

PR článek
Rádi se díváte na filmy nebo hrajete hry? Není nic lepšího, než si svou vášeň užít na maximum. Vyzkoušejte drobné projektory plné moderních technologií nyní za výhodou cenu.

Dopřejte si ve vašem obývacím pokoji novou dimenzi zábavy. Přenosné projektory v dnešní době oplývají moderními technologiemi a nadstandardní kvalitou, takže si můžete užít domácí kino, ať jste kdekoliv. Představme si hned dva modely Wanbo, což je je značka kompaktních projektorů, které navrhuje a vyrábí čínská společnost Xiaomi.

Wanbo T6 MAX Portable Projector

Nejprve se podíváme na chytrý přenosný projektor Wanbo T6 MAX s operačním systémem Android 9.0, který nabízí přístup k obrovskému množství streamovacích služeb a aplikací. Díky čtyřjádrovému procesoru Amlogic 972, 2GB operační paměti a 16GB úložišti poskytuje dostatečný výkon pro jakýkoliv multimediální obsah.

Projektor T6 MAX dokáže promítat na plochy velikosti od 50 do 200 palců ze vzdálenosti 1,3 až 7 metrů (poměr stran 16:9 nebo 4:3). Jeho nativní rozlišení je 1920 × 1080 pixelů, nicméně podporuje i 4K rozlišení. Zařízení má svítivost 500–650 ANSI lumenů a je vybaveno dvěma 5W reproduktory, ale můžete připojit i vlastní externí reproduktory, které vám zajistí ještě lepší zvukový zážitek.

Wanbo T6 MAX podporuje dvojpásmovou Wi-Fi (2,4 GHz a 5 GHz) a Bluetooth 5.0. Přístroj nemá interní baterii, ale zapojuje se klasicky do sítě. Je kompatibilní s iPhone, Android, TV box, Firestick, Xbox, PC, stačí pouze připojit přes HDMI či Lightning kabel. Rozměry zařízení jsou 195 × 137 × 201 mm, hmotnost je 1 945 gramů a hlučnost činí 36 dB.

Wanbo TT 1080P Smart Projector

Druhý kompaktní projektor Wanbo TT 1080P má velice podobné specifikace s prvním modelem. Nabízí Full HD rozlišení s vysokým kontrastem a podporou technologií HDR10/HDR10+. Moderní LED lampa má svítivost rovných 650 ANSI, takže uvidíte dobře každý detail, i když místnost nebude úplně zatemněná. Projekční vzdálenost je 1,1 až 3,3 metru s možností promítání na plochu o velikosti 40 až 120 palců.

Chytrý projektor Wanbo TT disponuje inovativním automatickým zaostřením s algoritmem AI, který zaostří obraz během něolika sekund. Dále je vybaven devítiosým gyroskopem, díky němuž se můžete bez námahy spolehnout na nejčistší možný obraz, a korekcí lichoběžníkového zkreslení, která pomáhá eliminovat deformaci obrazu, když projektor nepromítá ve středu zobrazovací plochy, ale ze strany, seshora či zespodu.

Oproti předchozí variantě má tento projektor poloviční paměť a to 1 GB RAM + 8G vnitřní úložiště, podporuje však vyšší verzi Bluetooth 5.1. Jeho hlučnost je pouze 32 dB.

Speciální nabídka

Nenechte si ujít šanci užít si filmový večer ve velkém stylu. Projektory Wanbo jsou nyní dostupné za exkluzivní ceny na webu TomTop. S našim slevovým kódem FFWBTT  můžete získat model Wanbo TT za 5 359 Kč. Druhý projektor Wanbo T6 MAX je zde k dostání za 5 246 Kč.

V současné době probíhá i speciální akce v rámci 20. výročí webu. Pokud zaplatíte jakékoliv zboží na TomTop prostřednictvím služby PayPal v minimální hodnotě 139,5 €, získáte slevu ve výši 4,65 €. Při objednávce nad 325,5 € dostanete slevu 9,3 € a nad 651 € vám bude z nákupu odečteno 18,6 €.