Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Kvalitní a levné náplně do Vašich tiskáren

PR článek
PrintLine logo
Máte-li doma či v práci tiskárnu, jednou za čas je prostě potřeba inkoustovou cartridge či toner vyměnit.

PrintLine (cartridge)Když se ale podíváte na ceny značkového příslušenství přímo od výrobce, tak se Vám pořádně protočí panenky. V některých případech skoro vyjde levněji pořídit novou tiskárnu. Pokud však nechcete utrácet přemrštěné ceny za značkové náplně do tiskáren ani kupovat nové tiskárny, máte ještě jednu možnost. Vyzkoušejte levné alternativní tonery a inkoustové cartridge PrintLine.

Pokud s tímto typem zboží zatím nemáte zkušenosti, je pochopitelné, že máte obavy o kvalitu náplní. Tyto levné náplně do tiskáren sice nepocházejí přímo od výrobce, ale nenechte se zmást. Jejich kvalita je na špičkové úrovni.

Dostanete 100% záruku

PrintLine (cartridge)Výrobce PrintLine svým výrobkům skutečně věří a nabízí štědrou záruku 24 měsíců, což je 4x více, než nabízejí originální výrobci.

Všechny tonery, fotoválce i cartridge s inkoustem jsou kvalitní, důkladně otestované a perfektně fungují s danými tiskárnami.

Dostanete také záruku na vaši tiskárnu v podobě certifikátu.

Pokud by vinou náplně PrintLine náhodou došlo k poškození tiskového zařízení, vykompenzují Vám případnou ztrátu.

Nejste spokojeni? Pošlete zboží zpět!

Pokud však přeci jen nebudete z jakéhokoliv důvodu se zbožím spokojeni, můžete ho na náklady společnosti PrintLine poslat zpět.

Za zkoušku tedy opravdu nic nedáte.

Kde seženete tyto levné náplně do tiskáren? Mrkněte na mapku s vyznačenými prodejnami, které Vám poskytnou kompletní servis. Přímo na webu PrintLine můžete také najít inkoust či toner, který potřebujete. Přesnou cenu se pak dozvíte u jednotlivých prodejců.

PrintLine - pestrá paleta výhod

Staňte se prodejcem PrintLine

Máte vlastní obchod a zaujala Vás výhodná nabídka PrintLine natolik, že byste chtěli tyto alternativní spotřební materiály pro tiskárny také prodávat? Produkty náplně do tiskáren Printline jsou u zákazníků velice oblíbené díky výhodné ceně a 100% záruce.

Staňte se také prodejci PrintLine náplní, využijte tento kontaktní formulář. Podrobné informace o spolupráci naleznete zde.

Tagy: 

Redakce CDR (Google+)

Redakci CDR.cz tvoří tým mladých žurnalistů, které spojuje společná láska k moderním technologiím. Milují chytré gadgety, vylepšováky a nejnovější zařízení všeho druhu.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Kvalitní a levné náplně do Vašich tiskáren

Čtvrtek, 23 Červenec 2015 - 21:50 | Martinka8 | www.tonera.cz nejlepsi z nejlepsich na levne a...
Čtvrtek, 1 Srpen 2013 - 12:17 | Lucie Brumovská | Já doporučuji http://www.naplneprerov.cz/......
Pátek, 28 Červen 2013 - 13:13 | Luboš Havíř | Za sebe bych doporučil http://www.spotreba.cz/ ,...

Zobrazit diskusi