Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Kvalitní sluchátka Huawei za cenu poledního oběda. Pospěšte, zásoby se tenčí

PR článek
Internetový portál Ebay obsahuje stovky či tisíce klenotů, které svojí nízkou cenou přímo vybízí ke kliknutí na košík. Vyšťourali jsme zde kvalitní sluchátka značky Huawei, která mohou být vaše za cenu poledního oběda, včetně dopravy zdarma.

Internetový portál Ebay se čím dál tím více stává místem, kde se dají najít a zakoupit kvalitní produkty renomovaných značek za zlomek běžných tržních cen, které bychom nalezli u nás. O to větší radostí pak je, když některé z kvalitních kousků zlevní svojí cenu na méně než 50 %. 

Podobně je tomu i u značkových sluchátek Huawei Honor AM115, která disponují propracovaným ergonometrickým designem, díky kterému bezvadně sednou do jakéhokoliv ucha. Pohodlí také zajišťuje jejich extrémní lehkost, takže jsou pro posluchače tak přirozenou součástí, že je ani nepostřehne.

Zážitek z poslechu hudby je umocněn sofistikovaným systémem několika otvorů pro co nejvěrnější interpretaci hudby. Samozřejmostí u těchto sluchátek je i ovládání hlasitosti, tlačítko pro přijímání a odmítání hovorů, přehrávání hudby, pozastavení hudby či přepínání mezi písničkami.

Frekvenční rozsah reproduktorů činí 20 Hz – 20 kHz s citlivostí 108±3dB a zajistí, že žádný tón neujde pozornosti posluchačů. Díky 1,2 metrů dlouhém kabelu zakončeném klasickým 3,5mm jack konektorem jsou plně kompatibilní se všemi standardními mobilními telefony a technologiemi, které tento žádaný konektor stále neopustily. Zároveň délka kabelu nabídne uživateli dostatečnou svobodu, aby se nemusel bát, že při prudším pohybu dojde k násilnému vytržení ze zařízení. 

Tato jedinečná sluchátka mohou být právě vaše za naprosto bezkonkurenčních 115 Kč včetně dopravy zdarma. Levněji byste je nenašli už nikde na internetu, natož pak v tuzemských obchodech, ze kterých by vás za tuto cenu vyšla pomalu jen doprava. Neváhejte ani chvilku a objednejte si ještě dnes na portále Ebay, než poslední kusy zmizí ze skladu.