Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Letní nabídka od Xiaomi: Zařaďte chytré technologie do zdraví i domácnosti

PR článek
Trpělivost růže přináší. Kdo si počkal, až skončí červnové nákupní šílenství v plné cenové, má teď jedinečnou šanci vyzobat nabídky žhavější než silniční asfalt. Tato trojice produktů od Xiaomi se přímo nabízí, tak moc nemeškejte.

Léto skýtá spousty nákupních příležitostí, jelikož se v tomto období sucha řada produktů chystá na svůj předčasný důchod, než obchody zaplaví podzimní novinky a strhnou na sebe veškerou pozornost. Na internetovém obchodním portále Ebay nyní naleznete například tyto tři kousky od společnosti Xiaomi za více než sympatickou cenu.

Xiaomi Redmi AirDots

Bezdrátová sluchátka elegantně vymýtily své slabiny z dob minulých. Už je netrápí výdrž, skladnost ani ztráta kvality. Pecky od společnosti Xiaomi Redmi vydrží na jediné nabízí hrát nepřetržitě až 4 hodiny, ale kdykoliv je uklidíte zpátky do krabičky, nacucají trochu své šťávy zpátky. Jejich úschovna v sobě totiž ukrývá powerbanku se dvěma nabíjecími cykly, do celkové výdrže až 12 hodin!

Xiaomi Redmi takto vyřešilo výdrž i skladnost neboli dvě mouchy jednou ranou. Díky integraci nové generace Bluetooth technologie ve verzi pět je přenos zvuku lepší než kdy předtím. Dvakrát rychlejší, stabilnější a na další vzdálenost. Samozřejmostí je kvalitní mikrofon s redukcí šumu, aby protistrana slyšela pouze vás a nikoliv kolemjedoucí auta. Dodávané jsou hned se třemi velikostmi pecek, pro každé ucho.

Xiaomi Mi WiFi Repeater

Zapomeňte na investování do dražšího modemu, který slibuje protažení dosahu až za sedmero hor. Rozdíly bývají minimální, ovšem cena drasticky vyzdvižená. Kupte raději za pár šupů opakovač bezdrátového signálu, který stačí zapojit do obyčejné zásuvky. Užijete si tak plný signál naskrz celým bytem, mezi patry i třeba na zahradu.

Opakovač od Xiaomi je rozhodně jednou z nejlepších voleb. Za luxusní cenu si znásobíte dosah až do rychlosti 300Mbps, což splňuje parametry drtivé většiny českých domácností. Navíc je elegantní, a nevystrkuje nevzhledně své růžky jako tomu bývá u většiny jeho konkurentů.

Xiaomi Mi Smart Scale

Snad každý už dnes ví, že číslo na váze není úplně věrohodný ukazatel vašeho zdraví. Když zhubnete pár kilo, ale všechno jde ze svalů, pak jste nezhubli prakticky nic, a ještě jste si poškodili metabolismus. Jenže jak mít o takových hodnotách přehled? Jedině s chytrou váhou, pokud se neplánujete pravidelně přeměřovat u dietologů.

Xiaomi Mi Smart Scale přitom seženete v podobné ceně, v jaké byste hledali tradiční váhy. Obzvláště když si najdete správnou nabídku, jako právě tu, která nyní běží na Ebay. Výměnou za tuto chytrou volbu vám bude statistika o množství svalů a tuků ve vašem těle, včetně monitoringu hydratace organismu, rychlosti bazálního metabolismu a úrovně viscerálního tuku. Všechny údaje navíc můžete schovávat v mobilní aplikaci, která vám poskytuje přehled o změnách vašeho tělesného stavu napříč časem.