Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Letní výprodeje až 77 % na 3D tiskárny, sluchátka, powerbanky, hodinky a další

PR článek
Máte už delší dobu spadeno na nějaký kousek elektroniky? Pak nadešel váš čas. Teploty venku rostou, ale ceny v obchodech padají. Nechte se inspirovat nebo dejte na vlastní uvážení v nepřeberném množství zlevněných kategorií.

Internetový obchod Tomtop spustil letní slevy, ve kterých naleznete všechno do sluchátek, přes příslušenství k počítači po elektronické koloběžky či elektrokola. Vybrali jsme pro vás pětici produktů, o které jeví našinci největší zájem. Ti pečlivější si samozřejmě mohou prohlédnout celou nabídku na oficiálních stránkách obchodu.

#1 Dvojice nejvýhodnějších 3D tiskáren na trhu

Říká se, že svět byl stvořen za sedm dní. Kdyby ale tehdy existovaly 3D tiskárny, dýchali bychom už ve čtvrtek. Vdechněte radost do svého života a vyrobte si cokoliv, po čem vaše srdce zaplesá. Díky nepřebernému množství volně stažitelných projektů z internetu máte o zábavu postaráno ještě na dlouhých několik let, ne-li desítek.

Zeptáte-li se jakéhokoliv zasvěcence do 3D tisku, po jakém začátečnickém kousku sáhnout, uslyšíte od každého dvě tatáž jména. Z jednoho tábora se bude ozývat Anet A8, z té druhé Creality 3D Ender-3.

První zmiňovaná Anet A8 je výborným odrazovým můstkem pro všechny, kteří hledají maximální poměr ceny ku výkonu. Velká pracovní plocha, vysoká přesnost a solidní rychlost umožní tisk i důmyslnějších projektů, od sošek po přilby. Již tak nízkou cenu snížil obchod o celých 77 % pro prvních 600 objednávek. Už více než polovina jich však zmizela. Moc nemeškejte, po těchhle se rychle práší.

Druhá zmiňovaná Creality 3D Ender-3 vyjde o pár stovek dráže, ale o to více lpí na parametrech. Teplotní rozsahy, vyšší přesnost a rychlost totiž ledacos odpustí, což ocení všichni začátečníci. Navíc vypadá o dost elegantněji, a tak s tímto kouskem budete o to raději machrovat před známými. K sehnání je nyní v 51% slevě pro prvních 230 objednávek, ovšem v době publikace článku jich zbývá už jen 40. 

#2 Fitness hodinky od Xiaomi v 53% slevě

Co oko nevidí, srdce nebolí? Když dojde na zdraví, tak právě naopak. Váš kardiovaskulární systém vám bude vděčný, až budete mít neustále na očích svůj srdeční tep a počty spálených kalorií. Aktivita má hned větší smysl, když víte, že její výsledky budete mít černé na bílém a nebudou jen abstraktním pojmem.

Jakmile budete mít nad sebou takovouto hůl, vaše motivace vystoupá po schodech do nebes. A vy poběžíte hezky za ní, abyste se mohli večer kochat počtem kalorií a závodit každý den se svým včerejškem. V dlouhodobém měřítku navíc zjistíte, zda se vaše zdraví zlepšuje či zhoršuje, podle průměrného srdečního tepu v klidu či při akci.

#3 Powerbanka Xiaomi s kapacitou 20000 mAh v 58% slevě

V době, kdy telefon používáme prakticky na všechno, se bez náhradní šťávy neobejdeme. Na své kapesní miláčky se spoléháme při krácení nudných chvil, ale i v životně důležitých situací. Při řízení auta se zas necháváme navigovat, při procházkách sledujeme cestu, abychom nezabloudili.

Spotřeba mobilních telefonů se ovšem stále zvyšuje, a kdo to má krmit? Powerbanky. Tak sáhněte po modelu od Xiaomi, který uživí váš telefon z kapacity 20 000 mAh hned několikrát. Samozřejmě podporuje funkci Quick Charge 3.0, takže do něj můžete svá zařízení píchnout jen bleskově, a dostat z něj dostatek šťávy na několik hodin.

Xiaomi 2C Powerbanku s 20 000 mAh sežene v obchodě TomTop v 58% slevě. Nabídka je ovšem kusově omezena na 750 kusů, z čehož jich už více než 500 zmizela. Nač se divit, nabídka je to luxusní.

#4 Bezdrátová sluchátka Xiaomi Haylou GT1 Mini TWS v 39% slevě

Při výběru bezdrátových sluchátek byste měli dbát na prověřenou značku. Xiaomi válcuje konkurenci prakticky ve všech kategoriích, včetně této. Jejich pecky Haylou GT1 disponují bezdrátovou technologií Bluetooth 5.0, která poskytuje dosah signálu až na 10 metrů, takže si v klidu můžete vstát od stolu a procházet se po bytě nebo kanceláři bez narušení vaší hudební kratochvíle.

Výhodou těchto sluchátek je integrace s vlastní powerbankou, která je ukryta přímo v pouzdře. Samotná sluchátka vydrží hrát na jediné nabití až 3.5 hodiny, ale po každém zaklizení si dozobají šťávu z krabičky nazpět. Celkem z nich tedy vyždímáte až 12 hodin nepřetržitého poslechu hudby. Tato kombinace vás nikdy nenechá ve štychu.