Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Letní výprodeje startují: Využijte až -74% slevové akce na tato chytrá zařízení

PR článek

Zdroj: Shutterstock

Žijeme v éře digitálního věku, kde technologie zcela transformuje a obohacuje naše životy. Otevírají nové možnosti a příležitosti, kterými zlepšují a zjednodušují náš životní styl. V tomto článku se zaměříme na tři chytrá zařízení, které aktuálně naleznete až v -74% slevě, a to fitness náramek od Xiaomi, televizní soundbar od Redmi a chytré záchodové prkénko od Smartmi.

Xiaomi Mi Band 8

Xiaomi Mi Band 8 je chytrý fitness náramek, který v sobě kombinuje několik funkcí, aby vám pomohl monitorovat a zlepšovat váš zdravotní stav. Jeho multidimenzionální řízení zdraví zahrnuje celodenní monitorování srdeční frekvence, saturace kyslíkem a tlaku. Díky tomu máte přehled o svém zdravotním stavu a můžete přijmout opatření, abyste se cítili lépe.

Xiaomi Mi Band 8 také nabízí vědecké monitorování spánku, které vám poskytne informace o kvalitě vašeho spánku a pomůže vám zlepšit vaše noční odpočinkové zvyky. Další funkcí je trénink dýchání, který vám pomůže relaxovat a snížit stres. Mi Band 8 je také vybaven 150+ fitness režimy, které vám umožňují sledovat a zaznamenávat různé druhy cvičení. 

Díky snadno čitelnému 1,62" AMOLED displeji můžete jednoduše získat veškerá data a trendy o vašem zdravotním stavu. Celkově je Mi Band 8 kombinací špičkových funkcí a moderního designu, který vám pomáhá vést zdravý životní styl.

Xiaomi Mi Band 8 aktuálně naleznete v -57% slevě v internetovém obchodě TomTop, součástí je i doprava zdarma do 3-5 pracovních dní ze sousedního Německa. Nabídka je ovšem kusově omezena a více než polovina náramků je už pryč. Mrkněte tedy, zda ještě nějaký stíháte. 

Redmi TV reproduktor

Redmi TV reproduktor je dalším zajímavým zařízením, které přináší výborný zvukový zážitek. S jednoduchým a módním designem s černým matným povrchem se perfektně hodí do moderních interiérů. Reproduktor disponuje 2 plnofrekvenčními reproduktory a vlastním vyvinutým akustickým algoritmem, který poskytuje ohromující zvukový efekt jako v kině.

Můžete si ho připojit buď bezdrátově pomocí technologie BT5.0 nebo kabelově pomocí rozhraní S/PDIF a AUX. Redmi TV reproduktor také nabízí možnost montáže na stěnu nebo instalace na stůl, což vám umožňuje přizpůsobit jeho umístění dle vašich preferencí. S tímto reproduktorem si můžete vychutnat kvalitní zvukový zážitek při sledování filmů, poslechu hudby nebo hraní her.

Televizní soundbar Redmi od Redmi nyní naleznete v senzační -74% slevě v internetovém obchodě TomTop. I v tomto případě je ovšem nabídka kusově omezena. Součástí nabídky je i doprava zdarma do 3-5 pracovních dní ze sousedního Německa. 

Smartmi elektronické záchodové prkénko a bidet

Chytré záchodové prkénko od Smartmi je dalším příkladem, jak technologie proniká i do každodenních činností. Toto záchodové prkénko nabízí širokou škálu funkcí, které vám poskytnou maximální pohodlí a hygienu. Jednou z hlavních vlastností je okamžité ohřívání vody, které vám poskytuje příjemné a konstantní teplou vodu během každého splachování.

Díky tomu se můžete cítit čistě a komfortně. Další zajímavou funkcí je komfortní čištění pro dámy. Prkénko disponuje jednou trychtýřovou tryskou, která umožňuje ženám snadnou hygienu a udržuje, čímž přispívá k celkovému zdraví hlavně během menstruace.

Prkénko také umožňuje přizpůsobitelnou teplotu vody, tlak a další parametry, abyste mohli využívat optimální nastavení pro vaše potřeby. Díky studenému a teplému masážnímu splachování můžete relaxovat a zlepšit prokrvení kůže. Chytré záchodové prkénko je vybaveno také duálními samočistícími tryskami a UV sterilizací, které zajišťují hygienu a čistotu. Dalšími užitečnými funkcemi jsou noční osvětlení LED, plně vodotěsné provedení a pomalé zavírání víka.

Chytré záchodové prkénko od Smartmi naleznete -61% slevě v internetovém obchodě TomTop. U vašich dveří může být ještě pozítří.